Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Εμπρός Αετοί!


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν εχθές το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Επικράτησαν με το ίδιο σκορ επί της Φενέρμπαχτσε και της Νταντί αντίστοιχα και πλέον επικεντρώνονται στις ρεβάνς.


Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχει η Ένωση καθώς η Νταντί Γιουνάιτεντ δεν έδειξε σε καμία περίπτωση πως μπορεί να έρθει στην Αθήνα για να κάνει το μπαμ. Η ομάδα του Μπάγεβιτς πήρε τη νίκη με γκολ του Τζιμπούρ ύστερα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και τον Νάτσο Σκόκο να σερβίρει στον "τρομοκράτη".


Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει τελειώσει την υπόθεση πρόθεση, αν ήταν πιο τυχερος στο σουτ του Μουσλίμοβιτς που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός της Φενέρ και πιο εύστοχος με τους Σαλπιγγίδη και Παπάζογλου. Ειδικά ο τελευταίος έχασε ένα γκολ από αυτά που λέμε "δε χάνονται"! Η Φενέρ έκανε κλασική ευκαιρία στο 92 με τον πολύ καλό Κρέσιτς να σταματάει σε τετ α τετ τον Οπούς. Μεγάλο παιχνίδι από τον Κοντρέρας αλλά και τον Βιεϊρίνια που εκτός από σκόρερ ήταν και μόνιμη πηγή κινδύνου για την Τουρκική άμυνα. Σε κανά-δυο φάσεις όμως έκανε κάτι παραπάνω απ' ότι χρειαζόταν...Απογοητευτικοί για τις δύο ομάδες τα αστέρια τους, ο Σαλπιγγίδης για τον ΠΑΟΚ και ο Άλεξ για τη Φενέρ. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη στο καυτό Σουκρού Σαράτσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου