Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Με κεκτημένη ταχύτητα...


...έρχονται τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού από το περσινό πρωτάθλημα. Φορτσάτα έχουνε μπει αμέσως αμέσως πριν καν αρχίσει η χρονιά κατηγορώντας τους διαιτητές για λάθη που ΘΑ κάνουν... Έχουν προδιαγράψει το μέλλον, το έχουν αποφασίσει πως έτσι θα πορευτούν και φέτος και φυσικά αυτό δεν αλλάζει ασχέτως αποτελεσμάτων. Για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος κυριότερος λόγος ήταν "η διαιτησία που χαντάκωσε τον ΟΣΦΠ". Έτσι θέλησαν να δικαιολογήσουν την απώλεια του πρωταθλήματος και την 5η θέση. Και από τη στιγμή που έχουν και τις ευλογίες της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού και του περιβάλλοντός της, γιατί να μη το κάνουν άλλωστε; Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι αυτός που έκανε λόγο πρώτος για "πέτσινο πρωτάθλημα", για να τον ακολουθήσουν οι πράσινες εφημερίδες. Μετά την περσινή παρέλαση των αγαπημένων μας μαϊμούδων πως αλλιώς θα μπορούσε να ξεκινήσει η φετινή σεζόν; Με ...μαϊμούδες!

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εχθές καλό ποδόσφαιρο μέχρι το 60', έχασε ευκαιρίες, αλλά μετά από ένα σημείο ο Ηρακλής πίστεψε στην ανατροπή, ανέβασε στροφές και δικαίως νίκησε κάνοντας μία σπουδαία ανατροπή. Το ύφος του Ερνέστο Βαλβέρδε και της διοίκησης δια στόματος Μώραλη ήταν υπεροπτικό και κανείς δεν κοιτάει το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έχασαν έναν αγώνα στον οποίο έπαιξαν καλά. Παρά μόνον ψάχνονται για ένα πέναλτι στην κατάληξη της φάσης που ο Μήτρογλου χάνει το γκολ ένα μέτρο προ κενής εστίας. Διότι με μία γενική και αντικειμενική ματιά στη χθεσινή διαιτησία, χαρίστηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού, σε θέατρο και κόκκινη κάρτα (Α. Παπαδόπουλος), αλλά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με την απόδοσή τους δεν άφησαν και πολλά περιθώρια για διαιτητικά λάθη.

1 σχόλιο:

  1. na exafanistei o tzigger (=ftaiei g ola opws kai o kokkalhs) kai oi kafroi gavrodhmosiografei pou h monadikh douleia tous einai na skorpizoun ton xouligkanismo sto mualo olwn twn filathlwn-opadwn!!!!

    PAO gera prwtathlhma xana!!!meta to strapatso ths 1hs agwnistikhs den prokeitai na kanoume htta!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή