Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!




Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη μπάλα και πρόκριση μέσα στην Αυστρία 1-1 ο Άρης. ο Ρουίζ σκόραρε και στη ρεβάνς και η ομάδα του Κούπερ πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς της μία μεγάλη πρόκριση μέσα στην Αυστρία.

Επιπόλαιη η ΑΕΚ με την Νταντί στο Γ. Καραϊσκάκης, τα χρειάστηκε προς το τέλος, ο Ντέιλι ισοφάρισε το γκολ του Ντιόπ και στο τελευταίο τέταρτο οι Σκωτσέζοι λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά.

Επική πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη για τον ΠΑΟΚ!!! Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ισοφάρισε στην παράταση και ο ΠΑΟΚ έριξε την Φενέρ στο καναβάτσο! Ο Εμρέ είχε ανοίξει το σκορ στην αρχή του κακού διαστήματος για τον Δικέφαλο σε κάθε αγώνα (50'). Ο ΠΑΟΚ άντεξε, συνήλθε, ισορρόπισε το ματς και ο "Μούσλι" σκόραρε 18 λεπτά πριν λήξει η παράταση. Μοναδική ευκαιρία σε κενή εστία από τερματοφύλακα έχασε ο Σαλπιγγίδης να ταπεινώσει τη Φενέρ στο 118'. Αχήμιες στις κερκίδες από Τούρκους και Έλληνες.


Έτσι Παναθηναϊκός (Τσάμπιονς Λιγκ), ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης (Γιουρόπα Λιγκ) θα είναι οι εκπρόσωποι μας για φέτος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου