Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Η κόντρα των οπαδών του Παναθηναϊκού με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση της ΠΑΕ καλά κρατεί και συνεχίζεται σε κάθε γήπεδο. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το πανό που υπήρχε εχθές στο κλειστό του ΟΑΚΑ στον φιλικό αγώνα μπάσκετ Ελλάδα - ΗΠΑ.

Από την άλλη, δεδομένη είναι η στήριξη στους παίκτες της ομάδας από τον οργανωμένο κόσμο του Τριφυλλιού. Σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στη "Λεωφόρο" περίπου 200 άτομα, επιδοκίμασαν τους παίκτες και μοίρασαν φυλλάδιο γραμμένο στις γλώσσες όλων των παικτών που ευχόταν καλή επιτυχία. Αναλυτικά τα όσα έγραφε το φυλλάδιο: «Καλή χρονιά να έχετε. Γεμάτη επιτυχίες, όπως μας χαρίσατε την περασμένη χρονιά. Και ακόμα μεγαλύτερες. Δεν σας ζητάμε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι περισσότερο. Ματώστε τις φανέλες, ώστε να χαρίσετε σε εμάς και τους εαυτούς σας χαρές και αξιώσεις. Εμείς απο την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σας, με τη φωνή μας απο την αρχή ως το τέλος, δίνοντας έτσι τους δικούς μας αγώνες στην κερκίδα. Στις χαρές και στις λύπες».




Η κόντρα με τη διοίκηση είναι δεδομένη από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής, αλλά και η στήριξη την ομάδα το ίδιο ισχυρή.

1 σχόλιο:

  1. ετσι πρεπει, δυο διαφορετικα πραγματα.........απολυτη στηριξη στην ομαδα και αδυσωπητος πολεμος να φυγει η ανικανη και αχρηστη διοικηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή