Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ρεβάνς!


Την απόλυτη ρεβάνς, όπως μαθαίνουμε, κατάφερε να πετύχει ο Ολυμπιακός εναντίον του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο! Πέρσι το καλοκαίρι στην μάχη για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Λέτο, οι πράσινοι με πρόεδρο τον Νίκόλα Πατέρα είχαν μπει δυναμικά προσφέροντας τα σχεδόν 4 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Λίβερπουλ και έκαναν δικό τους τον Αργεντίνο παιχταρά! Ο ΟΣΦΠ τότε δεν ήταν διαθετημένος να δώσει τόσα λεφτά και μοιραία το τριφύλλι προσέθεσε στο δυνάμικο της έναν από τους βασικότερους κρίκους του περσινού ντάμπλ!

Το ίδιο πράγμα λοιπόν φαίνεται να συνέβη φέτος με τον Κρίστιαν Νέμεθ. Με αντίθετους ρόλους όμως! Ο νεαρός Ούγγρος ήταν η πρώτη επιλογή του Νίκου Νιόπλια για τον αντικαταστάτη του Σισέ στην επίθεση. Οι Γόντικας και Φρέιτας είχαν αναλάβει προσωπικά την υπόθεση προσπαθώντας να την φέρουν σε πέρας! Χωρίς λεφτά όμως δουλειά δε γίνεται! Η περσινές καθοριστικές κινήσεις από την διοίκηση Πατέρα δεν επαναλήφθηκαν από τον πρώην βολειμπολίστα και δημοσιογράφο αντίστοιχα και από την ΠΑΕ ΠΑΟ απέσυραν το ενδιαφέρον αφού η Λίβερπουλ δεν ενδιαφερόταν για δανεισμό. Το πάθημα λοιπόν για τον Ολυμπιακό έγινε μάθημα και έτσι οι διοικούντες των Πειραιωτών, που κινήθηκαν με μυστικότητα όπως λέγεται, έκλεισαν τον 2ο επιθετικό που έψαχναν ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ!

9 σχόλια:

  1. ki olo klaine ta kavourakia xaxaxaxa
    ti egine vazelakia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζιγγερ να τα βρασω τα λεφτα σας ρε π.....δες, κακομοιρουληδες σας εφαγε τον παιχτη ο μαριδακης ρε. ο χοντρος ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Με φυστίκια αγοράζεις μαιμούδες"....

    Με αέρα δεν αγοράζεις τίποτα σωφεράτζα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala re gaure milas esy re? milas? otan leipei h gata xoreuoun ta pontikia? arouraioi stin europi tha ste panta teleutaioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πουλα και πουλοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. faaaaaaaaaaaap klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaps :-)

    kai na loipon pou gyrizei o troxos. Kala htan enan xrono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala re noumero. kathesai kai mas ti les pou exeis summaxo ton tzigger? anti na kaneis to stauro sou pou efyge o pateras?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante gayrakia parte twra deiarkeias 750 sto petalo... mpe mpe mpe
    ante kai teliko katw kremnitsas giati eyrwpaiko den sas kobw...xa xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pote einai to epomeno megalo eurwpaiko paixnidi tou thrylou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή