Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΛΑΣ-ΚΡΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ-ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ (;)


Από την αρχή του καλοκαιριού γνωρίζαμε όλοι πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ηγέτη στην άμυνα αλλά και ενός ακόμα καλού παίκτη για να τον πλαισιώσει. Μάλιστα το δίδυμο που ήταν φαβορί για να καλύψει τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Γκαλάς και ο Κρις. Δύο κελεπούρια. Γιατί κελεπούρια; Διότι δεν θα ξαναυπάρξει περίπτωση, ελληνική ομάδα να βρει δύο τόσο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες για το κέντρο της άμυνας ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, έχοντας μόνο να καλύψει τα συμβόλαιά τους. Η διαφορά στο οικονομικό με τον Γκαλάς δεν καλύφθηκε ποτέ ενώ ο Κρις περίμενε τον Παναθηναϊκό, ή ο Παναθηναϊκός τον Κρις αν θέλετε για κανά μήνα μέχρι που ανανέωσε με τη Λυόν.


Αυτός που αποκτήθηκε για να γίνει ο ηγέτης της πράσινης άμυνας ήταν τελικά ο Μπουμσόνγκ ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση για έναν ισάξιο ή και καλύτερο παρτενέρ του Γάλλου. Η μόνη κίνηση που συνόδευσε την απόκτηση Μπουμσόνγκ και έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας ήταν η ανανέωση Σαριέγκι... Μέχρι σήμερα όμως. Γιατί στο φως της δημοσιότητας ήρθε πάλι το όνομα του Ντουγκλάο, του κεντρικού αμυντικού της Καβάλας. Ο οποίος ενδιαφέρει τους πράσινους, σε περίπτωση όμως που παραχωρηθεί ο Μπιάρσμιρ και ένας ξένος για να αδειάσει μία θέση και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στην πεντάδα των ξένων.


και στην περίπτωση απόκτησης Σίλβα που Τώρα πως στον Παναθηναϊκό από την προοπτική Γκαλάς - Κρις, φτάσανε στον ΜπουμσόνγκΝτουγκλάο ένας Θεός ξέρει. Ή μάλλον ξέρουμε κι εμείς. Κάποια δείγματα γραφής τα έχει δώσει η νέα διοίκηση Τζίγγερ. Μία με την ΑΜΚ "χωρίς ταβάνι" που δεν έγινε ποτέ και οι πράσινοι αναγκάστηκαν να δανειστούν, μία με τις επιλογές ανθρώπων που δε γεμίζουν το μάτι για να τρέξουν την ομάδα και μία με το θέμα Ζιλμπέρτοαπο το πουθενά έφτασε "μία ανάσα" από τη Φλαμένγκο και σα να μην έφτανε αυτό, χρειάστηκε να βγει ο Ζιλμπέρτο και να δηλώσει πως κανείς από την ομάδα δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του. Συν το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος άσος έχει ζητήσει δύο φορές να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ αλλά δεν πήρε απάντηση.

5 σχόλια:

  1. kalyteroi einai apo ton kante pou efere o xontros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akoma skouzeis esi?are gkontzakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pare ki allo daneio zigger. aekaki mas katanthses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΝΤΡΑ ΦΜ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΑΠΑΛΑ....

    ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxa....me ton mpakalako ton tziger panta na kratas mikro ...kalathi

    ΑπάντησηΔιαγραφή