Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τελευταίο δεκαπενθήμερο!


Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους μπαίνουν οι ομάδες αφού απομένουν πλέον 15 μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Και αν για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη τα ρόστερ είναι λίγο πολύ συμπληρωμένα αφού έχουν στα πόδια τους επίσημα παιχνίδια δε συμβαίνει το ίδιο για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.



Οι πρωταθλητές εδώ και αρκετές μέρες έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός επιθετικού για αλλαγή του Τζιμπρίλ Σισέ. Η υπόθεση βέβαια καθυστερεί. Όπως καθυστερούν και οι αποχωρήσεις των παιχτών που δεν υπολογίζονται Αν ο Παναθηναϊκός κινηθεί με τους ρυθμούς που κινήθηκε για την απόκτηση του στόπερ βλέπουμε το θέμα να πηγαίνει για Γενάρη... Οι πράσινοι όπως μαθαίνουμε δεν είναι διαθετημένοι να δαπανήσουν λεφτά για την απόκτηση κάποιου παίχτη. Εκεί κολλάει και το θέμα του Νέμεθ και είναι ο πρώτος στη λίστα του Νίκου Νιόπλια. Το μπάτζετ λοιπόν μέχρι στιγμής ανέρχεται στις 500.000 ευρώ...



Από την άλλη στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό τα πολλά λεφτά να τα πήρε ο Ερνέστο Βαλβέρδε... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρήκε αφορμή να ξεφορτωθεί τον Λίνεν και καλά έκανε. Αν ενισχύσει φυσικά την ομάδα εκεί που πονάει. Δηλαδή στην επίθεση στο κέντρο και στο τέρμα. Γιατί και ο Λίνεν με αυτές τις προσθήκες θα είχε σίγουρα καλύτερη τύχη. Ο Λίνεν είναι παρελθόν όμως πλέον για τον Σύνδεσμο του Πειραιά και απόλυτο κουμάντο κάνει ο Ερνέστο, όπως είπε και ο Μαρινάκης. Για το τέρμα ο Βαλβέρδε δήλωσε ότι πιστεύει τους Πάρντο και Νικοπολίδη. Πάει αυτό. Για την επίθεση και το κέντρο τώρα ο ΟΣΦΠ φαίνεται να κινείται για παίχτες στοιχήματα αν κρίνουμε από τα ονόματα που ακούγονται. Κάποτε κυκλοφορούσε στην ατμόσφαιρα ότι ο Βαλβέρδε έφυγε και δεν θέλει να ξαναέρθει στον Ολυμπιακό γιατί ο Κόκκαλης δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως νομίζουμε ότι η επιστροφή του κολλούσε στα λεφτά που θα έπαιρνε ο ίδιος και όχι στα λεφτά που θα είχε η ομάδα για μπάτζετ. Φυσικά ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφές Σε θέσεις που πονούσε. Και μπορεί να κάνει και άλλες. Ποιες θα είναι αυτές όμως; Θα κάνουν τη διαφορά; Γιατί αν δεν την κάνουν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα είναι απλά και μόνο ένα τρικ για την αποσυμφόρηση της κατάστασης. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε ως πλαν Α να πορευτεί με Λίνεν και τις μέχρι τώρα μεταγραφές αλλά "τους έκατσε η στραβή" στο Ισραήλ.

2 σχόλια:

  1. tha parei mpaptista trezegke kai mascherano apo th barca o maridas. tis paizei me ton tzigger malista giati tous thelei kai autos. sto manager!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπειτε και στηριξτε παιδια! :) http://all4basket-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή