Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Γιατί "έσκασε" ο Παναθηναϊκός;


Μία τεράστια απορία έχει δημιουργηθεί στους φίλους της ομάδας αλλά και σε εμάς σχετικά με το "κλατάρισμα" των παικτών του Νιόπλια από το 60ό λεπτό και μετά. Πώς έγινε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που το χθεσινό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι των νταμπλούχων ύστερα από 3 μήνες!!! Δηλαδή από τη στιγμή που το τεχνικό επιτελείο και κυρίως ο Κύπριος Γυμναστής Αντώνης Κέζος είχαν όλο το χρόνο μπροστά τους για να παρουσιάσουν μία ομάδα πανέτοιμη στην έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Τώρα που είπαμε για τον Κέζο, όχι πως 6 χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ είδαμε τους κιτρινόμαυρους να είναι τίποτα τέρατα φυσικής κατάστασης, αλλά λέμε τώρα. Κατά τα άλλα η εικόνα των παικτών του ΠΑΟ να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν τους Μαρσελίνιο και Κατόνγκο, μιλάει από μόνη της. Και σε εμάς η απορία παραμένει. Είναι δυνατόν οι πράσινοι να είναι ακόμα "πιασμένοι" από την προετοιμασία; Διότι δύο χρόνια τώρα, με τον συνεργάτη του Τεν Κάτε, Έμπενς, οι πράσινοι "πετούσαν" από άποψη φυσικής κατάστασης. Και στο καλημέρα του πρωταθλήματος και στο ...καληνύχτα.

4 σχόλια:

  1. TZIGGER POULA KAI FYGE

    OTI PIANEIS TO KATASTREFEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με 200.000 παραπάνω είσαι σχεδόν σίγουρος ότι οι παίκτες θα δείχνουν την αξία τους στο γήπεδο κάτι που ανεβάζει την αξία της ομάδας συνολικά. με τα λίγα λεφτά που τσιγκουνεύτηκες οι παίκτες σου παίζουν στο 70 τις εκατό από αυτό που μπορούν.
    διαλέγεις και παίρνεις...ρε παιδιά ειλικρινά, είμαι κατά Τζίγκερ υπέρ Γιαννακόπουλου, ντεμί με τους άλλους δύο, αλλά το θέμα του γυμναστή είναι καθαρά θέμα Τζίγκερ και της τσιγκουνιάς του. και θα το πληρώσουμε ακριβά

    όπως γινόταν και παλιότερα.

    Σου φτιάξανε μια ομάδα μοντέλο
    αναγκάστηκες να μην πουλήσεις πρωτοκλασάτους
    σε ότι μπορούσες γλύτωσες χρήματα (αμυντικός, γυμναστής, τεχνικός διευθυντής)
    σιγά σιγά πείθωμαι από τους Βγενοπατερικούς ότι ζεις για να μας καταστρέφεις...και μάλλον τελικά θα χαρώ πολύ αν επιτέλους γλυτώσουμε από εσένα, έστω κι αν έτσι φύγει και ο αγαπημένος μου Παύλος.

    Μπεκρής
    σοκοφρέτας
    πόντικας

    ο Πατέρας από τα ονόματα τους και μόνο θα τους απέρριπτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re file afou o paulos sumfwnhse me oles tis epiloges tou tzigger.ti tha pei eimai vardinogiannikos paterikos gianakopoulikos?

    to thema einai poioi pane ton panathinaiko mprosta. eksaireitai o tzigger etsi. autos einai stokos, apodedeigmena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή