Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Όχι άλλα πέτσινα




Συγκινητικά λόγια στο πρωτοσέλιδο του Φωτός ενόψει του αποψινού φιλικού του Ολυμπιακού με την Ρομα. Οι ερυθρόλευκοι μετά τον απρόσμενο απόκλεισμό τους στους 144 του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζουν το φιλικό με την δευτεραθλήτρια Ιταλίας και φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας ως ένα μεγάλο ευρωπαικό παιχνίδι όπως λέει η εφημερίδα. Ιδιαίτερη εντύπωση όμως μας κάνουν τα λόγια που διαβάζουμε στο απόκομμα που έχουμε παραθέσει! Θυμίζουν κάτι από αυτά τα ντοκιμαντέρ που έιχαν βγει πριν ένα χρόνο περίπου με την ιστορία των ομάδων! Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα η φράση στο κίτρινο πλαίσιο. Ονείρα για ένδοξη συνέχεια της κυριαρχίας που έγραψε θριάμβους πριν όμως από πολλές δεκαετίες... και όχι πριν από λίγα χρόνια... Και αυτό ίσως γιατι απόλυτη κυριαρχία του ΟΣΦΠ από το '97 μέχρι το '09 μάλλον περισσότερο προβληματίζει τους φίλους της ομάδας. Σκληρό αλλά ειλικρινές.

6 σχόλια:

  1. παμε σαν αλλοτε
    παμε σαν τότε που μας ονομασαν ΘΡΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai tote pou nikousate sta filika! xaxax

    vre mpeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxa,tote pou autoonomasthkate thrilos thes na peis. galacticos sas tairiazei perissotero,axaxaxaxaxa

    mpeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χορτάρι κάνε μου μια χάρη (έκανα ρίμα)
    βάλ ξανά την είδηση με το δημοσιογράφο του Ολυμπιακού που έλεγε ότι υπεύθυνοι είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακου για ην πλύση εγκεφάλου που δεχθήκαν να τους κάνουν και όχι το σύστημα που τους έβαλε τα μυαλά στο μπλέντερ.
    πραγματικά βλέπω σοβαρούς ανθρώπους Ολυμπιακούς και είναι να απορείς πως αλλάζουν όταν μιλάνε για τον Ολυμπιακό. χοντραίνουν και τη φωνή τους.
    και δεν σου μιλάω για παιδάκια ή ανθρώπους χωρίς παιδεία...μιλάμε για μορφωμένους ανθρώπους που στέκονται στα υψηλότερα κλιμάκια σε εταιρείες και μεγαλουργούν στη ζωή τους.
    κι όμως ρε παιδιά μεταμορφώνονται....δεν το πιστεύετε αλλά χοντραίνουν τη φωνή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10:00 AM: PAME RE THRULE!!!GERA GIA THN PROKRISH!!!PAME NA KANOUME PERIFANOUS TOUS NAUTES!!!NA PAREI VATHMOUS H ELLADA RE GAMW TO!!!

    21:45: POU EINAI TO SENTONI, POU EINAI H XOROGRAFIA, POU EINAI TO GEMATO GHPEDO, POU EINAI TO ROSTER, POIOS PAIZEI RE MAGKES TELIKA, GIA CHL PAIZOUNE 'H APLA KAI H WRA EINAI KOUTOXORTO OPWS OLA AUTA TA XRONIA???

    OUUUUUUUUUU KOROIDIA!!!!!!!!!!

    ROMPES!!!!!!!!!!!

    NA TO GRAPSETE KAI STON UMNO SAS OPWS ME THN SANTO KAI AUTO FILIKO HTANE KAI PAIZATE STHN LEOFORO!!!!!!!!!!!!!!OUST FLOROI!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. marida xontre pozera ton patera den ton ftaneis oute se 200 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή