Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Πες κι εσύ μια μπούρδα, μπορείς!!!

Όπως θα έχετε καταλάβει τις τελευταίες εβδομάδες, τις Κυριακές μας αρέσει να διαβάζουμε τα "μικρά" στον Τύπο. Οπισθόφυλλα, μέσα σελίδες κτλ. Όχι μόνο τα σημερινά, γενικά. Κοιτάξτε λοιπόν τι λαβράκι βγάλαμε από τον χθεσινό "Πρασινοφρουρό" της "Πράσινης". Αναφέρεται στην επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟ στην προπόνηση.


"Τα καλομαθημένα παιδιάκια δεν μπορούσαν να στρώσουν αλλιώς", γράφει αναφερόμενος στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είναι να σηκώνεις τα χέρια ψηλά, αλήθεια. Δηλαδή όποια ομάδα κι αν συμπαθείς είναι δυνατόν ποτέ να χαρακτηρίσεις τους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟ, "καλομαθημένα παιδάκια"; Θα μπορoύσαμε να γράψουμε κανα δισέλιδο τώρα και να λέμε για το πληρέστερο ρόστερ της Ευρώπης, για το μάγκικο Ευρωπαϊκό που πήραν πέρσι κόντρα σε όλους και όλα, οτι και φέτος ο ίδιος κορμός είναι αλλά δε γίνεται να είσαι ΠΑΝΤΑ σε καλή κατάσταση, για τους τραυματισμούς, για τον κορυφαίο προπονητή, για τους τίτλους, για τους ιδιοκτήτες που έχουν δώσει ψυχή και σώμα, για τον κόσμο της ομάδας που έχει μέσον όρο πάνω από 10.000 τα τελευταία 5 χρόνια στην Ευρωλίγκα και άλλα τόσα... Όμως απλά θα ρωτήσουμε, χωρίς να αναλύσουμε όλα τα παραπάνω. Προς τι αυτό το μένος προς την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού εδώ και δύο μέρες; Για την "Πράσινη" μιλάμε.

Ποιος είναι ο λόγος, πραγματικά; Διότι και το προχτεσινό πρωτοσέλιδο αλλά και το χτεσινό οπισθόφυλλο της εφημερίδας ήταν μία μπούρδα!

6 σχόλια:

  1. peite ta epitelous!ma kathe xrono diladi na prepei na eimaste i omadara tou aiona!e ti na kanoume...fetos den eimaste kai sta kalitera mas.alla den peirazei!sto telos tis fetinis euroleague pali tha raboume nea fanela...olo exoda re gamoto...xaxaxxaa!o noon noito!pao gera!sto parisi tha einai pali oraia me to 6o gia parea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalomathimenoi oi paixtes tou zots....pou opote xanoume tous krataei mexri thn allh mera gia proponhsh kai ston pagko ta xwnei se oti kineitai.petyxhmeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελάτε ρε παιδιά τώρα, είναι πλέον γνωστό ποιος είναι ο πρασινοφρουρός. Αλλά και να μην ήταν, το παραπάνω απόσπασμα που ανάρτησε το χορτάρι ένας θα μπορούσε να το γράψει ΜΟΝΟ, ΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΤΟ "καλομαθημένα παιδάκια" ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για αυτο καταλάβατε ότι πήγαμε στο ΟΑΚΑ? για να στηρίξουμε την ομάδα και να συνέλθει?είστε της πλάκας...Δεν αναφέρομαι στο ΧΟΡΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή