Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Λεπτές ισορροπίες…


Στην Παιανία το όλο θέμα με τον Καραγκούνη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Γενικός κουμανταδόρος και ασεβής προς τον προπονητή Νιόπλια και τον βοηθό Βαζέχα. Ο «κοντός» και ο «Χρηστάκης». Έτσι αποκαλεί το προπονητικό δίδυμο του Τριφυλλιού ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης. Με τις πλάτες των δημοσιογράφων που έχουν δει τον συγκεκριμένο παίκτη ως τη ναυαρχίδα της προσωπικής καταξίωσης τους – άγνωστο γιατί- ο Καραγκούνης λύνει και δένει στην Παιανία. Κάτι που έχει ενοχλήσει και τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και τους συμπαίκτες του. Στην Παιανία τα πράγματα είναι άσχημα και από ότι φαίνεται ο ρόλος του Αρχηγού, αυτού που στα δύσκολα θα τραβήξει το ζόρι, θα τραβήξει την ομάδα αλλά και τα χαλινάρια αν χρειαστεί δεν του ταιριάζει καθόλου. Η αγωνιστική του παρουσία κάτω του μετρίου συνολικά φέτος. Με άξιους συμπαραστάτες τους Κατσουράνη και Σαλπιγγίδη. Οι δύο τελευταίοι, ειδικά τους τελευταίους 3 μήνες έχουν επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ καταστροφικών παρουσιών στο χορτάρι.

Το πιο ανησυχητικό απ’ όλα είναι πως ο κόσμος της ομάδας αρχίζει και εκνευρίζεται κι αυτός όταν πριν 2 βδομάδες η διαφορά ήταν στο +8 και τώρα στο +3 ενόψει Τούμπας, και βλέπει την γνωστή ασθένεια να επανεμφανίζεται. Την ασθένεια των λεπτών ισορροπιών, της κλίκας και του …δερβέναγα! Και όταν μιλάμε για τον οπαδό του Παναθηναϊκού, δε μιλάμε για εβδομαδιαίες επισκέψεις με κορνέδες στα χέρια από 10-20 άτομα. Αλλά για πολύ πιο δραστικά μέτρα, όπως μας έχουν συνηθίζει οι φίλοι του Τριφυλλιού.

11 σχόλια:

  1. Καραγκούνη είσαι ο επόμενος.Ξέρεις ποιός ήταν ο προηγούμενος. Το μόνο που λέω και ξαναλέω είναι ότι δεν φταίει αυτός που του δίνουν χώρο να κάνει ότι κάνει. Φταίνε αυτοί που διαπράτουν το έγκλημα να χρίζουν σημαίες μας κάτι ρολίστες-μηχανάκια-γρανάζια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALA APO TETOIOUS EXOUME XORTASEI.O NIKOLAS O PATERAS FTAIEI KARAGKOUNH POU EINAI MEGALOPSYXOS KAI SOU EPETREPSE NA KLEISEIS THN KARIERA SOU STON PANATHINAIKO. ANTE BRAVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έχει τη στοιχειώδη παιδεία να καταλάβει ποιά είναι η θέση του στην ομάδα...Ένας Μήτσος, ένας Αλβέρτης, ένας Γκίγκς, ένας Ραούλ (διαβάστε πρόσφατη συνέντευξη του)...α ρε Καραγκούνα-τυπάρα αλλά και παπ@ρ@...τρόπος του λέγειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραγκούνης είναι η ψυχή του Παναθηναϊκού.Οι έμμισθοι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν,παίκτες όπως ο Καραγκούνης πονάνε την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι οι εμμισθοι... Μακαρι να ειχαμε 5 Σισέ και 6 Ζιλμπερτο στην ομάδα. Για να μη σου πω και άλλους 4 Χένρικσεν στην άμυνα. Άστο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΑΣ

    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ.

    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άη ξύσου Καραγκούνη...Έρχονται καρότα αν συνεχίσεις τα νταβατζιλίκια...Αν δεν μπορείς άσε το περιβραχιόνιο και να σε αντιμετωπίζουμε όπως σου αξίζει.....ως έναν πολύ καλό και ψυχωμένο παίκτη που τα δίνει όλα για την ομάδα...μέχρι εκεί όμως,,,αν δεν ξέρεις να μιλάς leave it...

    εσύ που έκλασες στο γέλιο άκου και ένα καλύτερο από το προηγούμενο: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 4 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ 4 ΒΥΝΤΡΑ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΔΕΣ.......παναγιά μου μόνο που το σκέφτομαι.....ή λέω ή 6 ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ 5 ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΔΕΣ........άντε ρε με τους Ελληνάρες...Τρίχα και greek lover.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωπ το ΒΥΝΤΡΑ ΒΥΝΤΡΑ έγινε καταλάθος...έλα όμως που ταιριάζει...αν το ξανακούσετε να θυμάστε ποιός το έγραψε πρώτος.Όλα κι όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οκ εχεισ το κοπιραιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καραγκούνη αυτά που ξέρεις στην εθνική του βαψομαλλιά να τα ξεχάσεις στον ΠΑΟ. Νισάφι πια. Δεν έχεις σηκώσει ένα πρωτάθλημα και το παίζεις και ηγέτης!!!! Ήθελα να ήξερα αξιοπρέπεια δεν έχεις;;; Επειδή σε γλύφουν οι ΑΡΔ νομίζεις οτι προσφέρεις κάτι;; ΝΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή