Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ma che Roma???


Ποια Ρόμα; Αυτό είναι το σύνθημα στο πράσινο στρατόπεδο από σήμερα. Το μυαλό όλων ύστερα από την απρόσμενη ήττα από την πολύ καλή Καβάλα, είναι στη Τούμπα και πουθενά αλλού. Σε πέντε μέρες ο Παναθηναϊκός παίζει το …ένα χερούλι της κούπας! Στο καμίνι της Τούμπας οι πράσινοι καλούνται να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τον φετινό τίτλο, σε έναν αγώνα που θα είναι πόλεμος! Αναπόφευκτα κανείς δε μπορεί να παραβλέψει το μεγάλο ραντεβού με τη Ρόμα σε 2 μέρες, όμως η χρονιά κρίνεται στη Τούμπα και όχι με τους Ιταλούς, πράγμα που γνωρίζουν καλά στην Παιανία. Η συσπείρωση είναι το βασικό ζητούμενο γεγονός που πηγάζει και από την αντίδραση των οργανωμένων του τριφυλλιού, αμέσως μετά τη λήξη του προχτεσινού αγώνα. Το χειροκρότημα αλλά και τα συνθήματα για πρωτάθλημα έδωσαν το στίγμα του κόσμου: Έχουμε πόλεμο, ματώστε τη φανέλα.

4 σχόλια:

  1. panatha geraaaa

    exoume polemo.

    POLEMOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. de tha sas perasei oti kai na kanete alhtes.vroma tou athlitismou.to prwtathlima tha to parei o panathinaikos.teleia kai paula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. lathos!diladi kathe fora pou paizoume tha exoume to myalo sto epomeno mats?...me tin kavala skeftontan ti roma kai tora me ti roma skeftontai ton mpaok?...
    elpizo na min isxiei...xortari?

    ΑπάντησηΔιαγραφή