Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

"ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ"



Το δέσιμο των οπαδών του Παναθηναϊκού με τον Σύλλογο γνωρίζαμε πως είναι εξωπραγματικό Και με την παρουσία του στα γήπεδα και με το προπέρσινο συλλαλητήριο που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας αλλά κυρίως με τη σημερινή περίσταση όπου 2-3 ώρες έφταναν για να διαδοθεί μεταξύ των φίλων της ομάδας η συγκέντρωση στην απογευματινή προπόνηση . Και όχι μόνο να διαδοθεί αλλά να "ανεβάσει" στο ΟΑΚΑ 1000 και πλέον φίλους των πρασίνων οι οποίοι με κυρίαρχο σύνθημα το "οεοεοε οεοεοε μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ" δήλωσαν την απόλυτη στήριξη και τη λατρεία τους στο καμάρι του συλλόγου, τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Στα ρεπορτάζ σίγουρα θα διαβάσατε το τι περίπου ειπώθηκε μεταξύ των οπαδών και του Ομπράντοβιτς αλλά και αντιπροσωπεία παικτών. Κατά τη γνώμη μας η φράση από τον εκπρόσωπο των οπαδών του Τριφυλλιού προς το τεχνικό τιμ αλλά και τους παίκτες που έδωσε το στίγμα της βραδιάς ήταν η εξής: "Και τίποτα να μη πάρετε, δε μας ενδιαφέρει".

Και αυτά τα λόγια ειπώθηκαν από οπαδούς ομάδας, όχι σε φάση χαράς και πανηγυριού αλλά σε μία δύσκολη στιγμή και περίοδο οπου η ομάδα ούτε καλές εμφανίσεις κάνει ούτε καλά αποτελέσματα φέρνει, κυρίως στην Ευρώπη.

Από τα "μικρά αλλά πιπεράτα" όπως λένε της συνάντησης οπαδών και ομάδας ήταν η κίνηση των οπαδών να σκίσουν την εφημερίδα "Πράσινη" μπροστά στον Ομπράντοβιτς και να τονίσουν με νόημα: «είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε, γιατί βλέπουμε να κάνουν επίθεση στην ομάδα οι ιδιοκτήτες κι αυτό δεν το διανοούμαστε. Αυτό είναι μικρότητα. Δεκαπέντε χρόνια η ομάδα μάς στηρίζει».


8 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
    ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΘΑ'ΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.sport-fm.gr/videos/1204 ΒΙΝΤΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή είναι η βασική διαφορά μας με τους gay-rous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANATRIXILA PANATHINAIKH. OPADIKOS POLITISMOS. BRAVO MAGKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρώτη φορά στη στη ζωή μου συγκινούμαιέτσι στον Αθλητισμό. Οιχαρές χαρές αλλά ακόμη πιο σημαντική είναι η αναγνώριση. Μπράβο ρε μάγκες...μπράβο...Όποιος ξανααγοράσει αυτή την κωλοφυλλάδα για μένα ανήκει στην άλλη μερίδα. Δεν θα πώ ότι δεν είναι Παναθηναϊκος. Όμως ανήκει σε αυτούς που συμφωνούν με το Δημητράκη. Αρκετό καιρό τώρα πουλάει οπαδισμό. Έχουν ξεφύγει. Πρέπει να μάθουν ότι αυτά στους Παναθηναϊκούς δεν λένε τίποτα. Πρέπει να κλείσει αυτή η εφημερίδα. Που βάζει τη Ρεάλ να προσκυνάει πριν παίξουμε και γενικά πράγματα που δεν εκφράζουν την Παναθηναϊκή ιδέα. Δεν είμαστε εμείς έτσι, δεν είμαστε αλαζόνες, αυτή η εφημερίδα όμως το περνάει έτσι...Δεν θέλουμε ΠΡΑΣΙΝΟ "ΠΡΩΤΑΛΗΤΗ"...και για να μην νομίζει κάποιος διάφορα...Για την Ντέρμπυ που σκορπίζει τη διχόνοια το θέμα έχει εξαντληθεί. Εμείς οι Παναθηναϊκοί δεν έχουμε ανάγκη από οπαδικές εφημερίδες. Δεν είμαστε πρόβατα. Το δείχναν και οι πωλήσεις τους...ώρα να το δείξει το λουκέτο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε τους λαγούς και τα πετραχήλια και γράψτε ότι θέλετε χωρίς να προσβάλλετε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή