Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Άρθρο για... Παναθηναϊκούς!


"Γιατί όχι ο ΠΑΟΚ;"

Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Κώστα Νικολακόπουλου του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο προσωπικό του μπλογκ που διατηρεί στον ιστότοπο gazzetta.gr!

Και ξεκινά έτσι..

"Στα σοβαρά, τώρα: Γιατί να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα φέτος; Γιατί, δηλαδή, να λέμε όλοι αν θα το πάρει ο Παναθηναϊκός η, ο Ολυμπιακός; Την Κυριακή δεν μπορεί η απόσταση του ΠΑΟΚ από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να είναι δύο βαθμοί; Τι είναι δύο βαθμοί, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος;"

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής.
Όχι για ποιό λόγο ο Κώστας Νικολακόπoυλος θέλησε να παραθέσει τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα. Εξάλλου είναι σχετικά κοντά στην κορυφή.
Όχι για ποιό λόγο ο Κώστας Νικολακόπουλος πιστεύει τον ΠΑΟΚ για πρωταθλητή φέτος που ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος.
Όχι για ποιο λόγο μνημονεύει τον ΠΑΟΚ παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλοντας να δείξει ότι ο ΠΑΟΚ πάει για το πρωτάθλημα, ενώ τα μέσα της συμπροτεύουσας κάνουν λόγο για "λήξη" του πρωταθλήματος σε πιθανή νίκη του ΠΑΟΚ.
Το ερώτημα είναι εάν ο Κώστας Νικολακόπουλος λέει τα ίδια και στο Φως των Σπορ. Την εφημερίδα που διαβάζουν μόνο Ολυμπιακοί!
Γιατί στο γκαζέτα διαβάζουν οι φίλοι του ΟΣΦΠ, αλλά διαβάζουν ακόμα περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού οι ερυθρόλευκοι οπαδοί διαβάζουν περισσότερο άλλες ιστοσελίδες όπως sportfm, contra, sport24 και sport.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου