Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Πρώτος παντού ο ΠΑΟ, αλλά...


Είναι η βαθμολογία των τριών αθλημάτων όπως αποτυπώνεται από τη μέχρι στιγμή παρουσία όλων των ομάδων σε χορτάρι, παρκέ και ταραφλεξ. Όπως τονίζουν και οι εφημερίδες σήμερα (πχ "SportDay", "Πράσινη") ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος παντού! Όμως πάντα υπάρχει το αλλά. Και επειδή τα πρωταθλήματα δεν τελειώνουν στις 8 Φεβρουαρίου, εξηγούμαστε:


Στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει πλέον είναι η ομάδα του Νιόπλια να διατηρήσει καθαρό μυαλό στην κορυφή. Μία κορυφή με την οποία οι πράσινοι δεν είναι και πολύ εξοικειωμένοι τα τελευταία χρόνια και σίγουρα θέλει καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση και πολλή προσπάθεια για να παραμείνουν σε αυτή μέχρι τέλους. Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός του Χαριλάου, του ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και του Αλκαζάρ, δεν χάνει ούτε στην Τούμπα, ούτε στη Ν. Σμύρνη ούτε από τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ. Αγωνιστικά, αυτή τη στιγμή που "μιλάμε".

Στο μπάσκετ, τα πράγματα είναι απλά. Η ομάδα δείχνει να μην περνάει και την καλύτερη χρονιά της, παρ' όλα αυτά είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, έχει τελικό κυπέλλου σε 12 μέρες και στην Ευρώπη κυνηγάει κάτι σαν θαύμα, χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα απολύτως. Στο μπάσκετ η κατάκτηση της πρώτης θέσης φέτος είναι ίσως πιο επιτακτική από ποτέ. Διότι αν τις άλλες χρονιές οι φίλοι του Παναθηναϊκού "σπάγανε πλάκα" με τον αιώνιο παρακαλόντας η ομάδα τους να έχει μειονέκτημα στα πλέι-οφς για να το σηκώσει μέσα στο ΣΕΦ, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και η έδρα σαφώς και θα μιλήσει στα δύσκολα.

Στο βόλεϊ πάλι οι πράσινοι άφησαν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και με κορυφαίους τους Σαμικά και Ζαγκούμνι φιγουράρουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μπροστά από την εκπληκτική ΕΑΠ. Βέβαια υπάρχει κι εδώ το ΑΛΛΑ... Σιγά να μην υπήρχε δηλαδή. Συνεχίζουμε. Αλλά, στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟ έχουμε γίνει μάρτυρες; τα τελευταία χρόνια ενός συνηθισμένου (πλέον) φαινομένου. Του να κατακτούν δηλαδή οι πράσινοι την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο, να φτάνουν στον τελικό με πλεονέκτημα έδρας και στο τέλος να χάνουν το πρωτάθλημα (2 φορές από τον Ηρακλή και μία από τον Ολυμπιακό)!

Σε όλα τα πράγματα μέχρι τώρα για τον Σύλλογο υπάρχουν τα γεγονότα όμως υπάρχουν και τα "αλλά". Στο χέρι του κάθε τμήματος του Τριφυλλιού είναι να κατακτήσει την κορυφή που τόσο πολύ περιμένει ο κόσμος του έπειτα από 6 χρόνια (το 2004 ο ΠΑΟ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ).

11 σχόλια:

  1. swstos. sto xeri mas einai alla thelei prospxh kai pisth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. magkes twra einai h eukairia me thn kavala,h opoia den einai mikrh omada, na auxhsoume th diafora!!!!o osfpsofjskfn den exei statherothta fetos!!!!ola sta ..podia mas einai fetos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αστέρας τρίπολης μια χαρά τα ανοίγει τα πόδια (σε Λεβαδειακο και Εργοτέλη) για να πηγαίνει ξεκούραστα μετά ο ολυμπιακοσ εκει. Για να τον δω και την Κυριακη ποσα θα φαει!

    Ολα στα πόδια μας είναι! Εμεις πρεπει να ειμαστε καλοι και ασε τους αλλους να ψαχνονται ακομα στα ερειπια της παραγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστερας,Λεβαδειακος,Εργοτέλης,Ξάνθη ξέκαθαρα παραρτήματα της Ντιναμο Πειραιώς. +24 βαθμοι για πλάκα σε κάθε πρωτάθλημα...Κατα τα άλλα ακόμα με τον ΟΦΗ μας πρήζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poa gera kai sikose ta pantou gia alli mia fora!eimaste pia protathlites...tha to deite!i panatha pantou proti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. opa!lathos!pao gera leo!sorry!pao gera kai sikose ta pantou gia alli mia fora!eimaste pia protathlites...tha to deite!i panatha pantou proti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ!! ΧΟΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nai to brhkes. fobero IQ exeis. Isa me tou tsoukala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. petsa re lion!alla oxi kai i isa me tou tsoukala...ton tsoukala den ton ftanei kaneis...na mou peis ton red maniac poios ton ftanei...kaneis........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pio poli gia kokkalis moiazei...xooxoxoxoxoxxoxo!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pesta enoousa!SORRY!EXO PATHEI TRELA ME TA LATHI...SORRY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή