Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Είναι εδώ!


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής σε ένα πολύ ωραίο ντέρμπυ. Επικράτησε του ΟΣΦΠ με κορυφαίους τους Διαμαντίδη, Νίκολας και Σπανούλη. Το ματς πήγε σε πολύ ψηλό σκορ 98 - 90 πράγμα που θεωρητικά θα ευνοούσε τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι όμως είχαν εκπληκτικά ποσοστά από τα 6.25, έπαιξαν υποδειγματική άμυνα για 3 περιόδους, έτρεξαν πολύ (ακόμα ένα όπλο του Ολυμπιακού) και στο τελευταίο δεκάλεπτο που ο Ολυμπιακός έκανε την υπερπροσπάθεια για να καλύψει τη διαφορά η οποία άγγιξε και τους 20 πόντους, ένας Τσίλντρες δεν ήταν αρκετός.

Οι δύο ομάδες διέψευσαν τις προβλέψεις για σκληρές άμυνες, καθώς αμφότερες ξεπέρασαν τους 90 πόντους σε ένα πολύ πολύ καλό παιχνίδι.
Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα, ευτύχισαν να έχουν τους περιφερειακούς σε μεγάλη μέρα (15 τρίποντα πέτυχαν συνολικά), αλλά είχαν τραγικά ποσοστά στις ελεύθερες βολές! Βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να έχουν τους Μπατίστ και Πέκοβιτς με 4 φάουλ από το τέλος της τρίτης περιόδου, τον Αντώνη Φώτση σε άσχημη βραδιά, αλλά όπως ξαναγράψαμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη βγαλμένο από τα καλύτερά του και τον Ντρου Νίκολας ...on fire! Οι δύο τελευταίοι άλλωστε μαζί με τον Σπανούλη πέτυχαν τους 75 από τους 98 πόντους της ομάδας!

Μία εβδομάδα μετά τον τελικό κυπέλλου και 3 μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, μίλησε το DNA του αυτοκράτορα, η δυνατή έδρα αλλά και η ποιότητα των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για ακόμη μία φορά η περιγραφή του αγώνα ήταν κατώτερη του θεάματος που απολαύσαμε. Με αποκορύφωμα την ατάκα του σχολιαστή, κλείνοντας τη μετάδοση λέγοντας "κυρίες και κύριοι καλό βράδυ... τι καλό βράδυ, τρόπος του λέγειν δηλαδή"... Τι να πει κανείς. Αυτά φίλοι αναγνώστες. Αυτά, τρόπος του λέγειν δηλαδή!

6 σχόλια:

  1. φααααααααααααααααααααααπ

    ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ

    ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ouaaaaaaaaaaa mpanawth ouaaaaaaaaaaaaaaaaa

    OEOEOE OEOEOE OI KOUPES EINAI AMETRHTES PANATHINAIKE!

    KAI OI ...LOUTSES EINAI AMETRHTES PELATAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. proskynhste ton autokratora kai tous akolouthous tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h afana tou tsilntres apopse prepei na htan perouka apo tis apokries.dn paizei na htan ta kanonika tou mallia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gauroi apopse sas ksekw......me.3 paixtes na valoun 75 pontous, auto den exei ksanaginei.to apopsino methusi...einai isws pio sklhro kai apo tis 30ares pou trwgate prin 2-3 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
    FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OI PIO MEGA OI PIO MEGALOI BIP
    EINAI AP'TON EINAI AP'TON PERAIA,
    TIS MANES SAS BIP OI NAFTES KATHE MERA!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OI KOUPES SOU AMETRHTES PANATHINAIKE!!!!!!!
    THRHNE BIP ESU KI O PEIRAIAS
    EMEIS THA SE BIP KAI SU THA PROSKUNAS!!!!!!
    EDW ISWS PHGAINE KAI TO "MIA ZWH THA 'SAI SKOULIKI"(ENANTION TOU ARH) GIATI AUTO EINAI TO MEGETHOS TOU OLYMPILAGOU STO BASKET EN SUGKRISH ME AUTO TOU PANATHINAIKOU! ! ! ! !

    (sulhphthria ston giannakh gia ton aderfo tou, gt ston kosmo tou panathinaikou laou metraei kai h zwh tou anthrwpou, gt den eimaste emeis dolofonoi opws exoun mathei na zoun oi xamhlomisthoi...!!!)
    xarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή