Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Όλο λόγια είσαι..;


Πολλές οι δηλώσεις από τον μέσο του Ολυμπιακού Ντουντού Σεαρένσε τελευταία στο προσωπικό του μπλoγκ, οι οποίες μεταφέρονται και στις εφημερίδες. Ο Ντουντού είχε δηλώσεις εκεί μετά τα Χριστούγεννα ότι για κάποιο λόγο, που δε μπορούσε να αποκαλύψει, θα άφηνε για λίγο την επικοινωνία με τους θαυμαστές του. Ισως αυτός ο λόγος να είχε να κάνει και με την κακή πορεία του ΟΣΦΠ τότε. Ίσως. Τώρα όμως επανήλθε! Στις δηλώσεις! Το πότε θα επανέλθει στου αγωνιστικούς χώρους δεν γνωρίζουμε ακόμα!

6 σχόλια:

  1. TIS DHLWSEIS TIS EIXE KOPSEI LIGO META TA XRISTOUGENA KAI SYGKEKRIMENA STIS ARXES IANOUARIOU DIOTI ETSI TOU EIXE PEI O KOKKALHS. OXI GIA ALLO LOGO. GIA PSAKSTE TO LIGAKI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε όντως τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο Σ. Κόκκαλης επισκέφτηκε το Ρέντη και "έβαλε χέρι" μεταξύ άλλων και στον Ντουντου για τις δηλώσεις του σε μπλογκς, βραζιλιάνικα ΜΜΕ κτλ, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης προς τα τέλη του Γενάρη, την περίοδο που η ομάδα του έκανε τη μεγάλη καμπή είχε γράψει επί λέξη στο μπλόγκ του: "Θέλω να πω σε όλους σας ότι θα μείνω μακριά σας για ένα μικρό διάστημα, λόγω κάποιων συγκεκριμένων προβλημάτων. Ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό το διάστημα που είχαμε την επικοινωνία και υπήρξε η ανταπόκριση από μέρους σας στα ποστ μου. Ευχαριστώ όλους σας και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

    Μια μεγάλη αγκαλιά από τον φίλο σας, Ντουντού Σεαρένσε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxa

    ntountou se gureuei o ntatolo,xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή