Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Εσύ μου ΄πες πως μ' αγαπάς...


Δεν είναι μυστικό πως τον Νικόλα Πατέρα για πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ τον είχε προτείνει εξαρχής ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ως πρόσωπο κοινής αποδοχής μάλιστα θα ήταν ο άνθρωπος που θα γεφύρωνε και το τότε χάσμα στις σχέσεις Τζίγγερ - Βγενόπουλου. Έλα όμως που στην πρόσφατη επικοινωνία του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο τελευταίος φάνηκε διστακτικός στην πρόταση του πρώτου για να παραμείνει ομόφωνα στην προεδρία ο Ν. Πατέρας.

Απ'ότι φαίνεται ο Τζίγγερ είχε άλλες σκέψεις στο μυαλό του πρόπερσι το καλοκαίρι όταν πρότεινε τον Πατέρα για πρόεδρο. "Άσε αυτόν να φάει τη αποτυχία και όταν με το ...καλό αποτύχει το εγχείρημα εδώ είμαστε εμείς". Όμως τα έργα του προέδρου του Παναθηναϊκού καθώς και αυτά που πέτυχε μέσα και έξω από την ομάδα αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια, τον έχουν κάνει ακλόνητο στα μάτια του κόσμου καθώς τυγχάνει της απόλυτης στήριξης των φίλων της ομάδας αλλά και του σεβασμού των αντιπάλων (πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ). Τώρα δε θα ήταν και πιο λογικό να στηρίξει ο Γ. Βαρδινογιάννης τον φίλο του; Προφανώς όχι διότι όπως είπαμε η παρουσία του προέδρου του Παναθηναϊκού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι επιτυχημένη και αν στεφτεί και με την κατάκτηση του νταμπλ της φετινής περιόδου τότε θα μιλάμε για θρίαμβο, παρά τις τόσες αντιξοότητες
.

9 σχόλια:

  1. μπα χορτάρι δεν είναι αυτό. Ο Βαρδινογιάννης πιστεύει και ορθώς το κάνει, ότι ο Πατέρας κάνει κακή διαχείριση επίτηδες ώστε να χρειάζεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οπότε λέει ότι όσο αφήσει αυτόν στο τιμόνι χωρίς να βάλει όρους κάποια στιγμή θα τον πετάξουν απ' έξω γιατί δεν θα μπορεί να ακολουθήσει στην ΑΜΚ ώστε να έχει το 50% + που χρειάζεται. Είναι φανεροί οι σκοποί και των δύο παρατάξεων από τότε που ξεκίνησε το σχήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poios einai o skopos ths paratakshs tzigger dld akrivws?oti tha poulepsoun ton patera giati den exei lefta gia na parei to pososto tou o tzigger? apo pou vgainei auto? kai giati na to parei o tzigger kai oxi kapoios allos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tpt dn einai fanero.ena mono einai.oti o tzigger de vazei to xeri sthn tseph.afto fainetai xronia twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΘΩΣ Ε? ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε?

    ΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΜΕ... ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ... ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tzigger eiste terma asxetos k tigka anikanos.

    evales ton patera kai nomizes oti eimaste ethnikos edw.kounia pou se kounage.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξω η κωλοοικογενεια απο τον παο.ολοι μεχρι τον τελευταιο με το 0,1 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ 6.30 ΣΤΟ ΟΑΚΑ! ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

    Υπάρχει πρόβλημα.
    Παίζει να φύγει ο Ομπραντοβιτς.
    Έχει τρελαθεί με την ΠΡΑΣΙΝΗ.
    Όλοι στις 6.30 στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο μπάσκετ έξω απο τα επίσημα.
    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XORTARI BALTO SE PARAKALW SAN ANARTHSH APO ANAGNWSTH. TO XOYME STEILEI PANTOU ALLA DEN TO BAZOUN

    18.30 OLOI STA EKDOTHRIA TOU OAKA BASKET!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. patera gama ton tzigger k meta gama k ton dimitraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή