Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

"Ο Γεωργάτος δεν παίζει δεξί χαφ!"

Θυμάστε τη μεγάλη ατάκα του Γεωργάτου όταν ο Ρεχάγκελ σε έναν αγώνα της Εθνικής τον είχε χρησιμοποιήσει στη θέση του δεξιού επιτελικού; "Να του πεις πως ο Γεωργάτος δεν παίζει δεξί χαφ" διεμήνυσε στον Τοπαλίδη (αν δεν κάνουμε λάθος) ο παίκτης.

Κάπως έτσι αντέδρασε και ο Μήτρογλου μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε με τον Λεβαδειακό πριν λίγες μέρες. "Εγώ; Εγώ αλλαγή; καλάαα..." φαίνεται να λέει και να δείχνει προς τον πάγκο του ΟΣΦΠ ο Κώστας Μήτρογλου. Ακόμα ένα πειθαρχικό παράπτωμα που έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Μαρέσκα πριν λίγες εβδομάδες όταν αντικαταστάθηκε.

Και την ώρα που ο Μπάντοβιτς προσπαθεί να μαζέψει και να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας τα πειθαρχικά δίνουν και παίρνουν. Βέβαια τι να σου κάνει και ο Μπάντοβιτς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση για να αποτρέψει τέτοιου είδους φαινόμενα. Γκρίνιες ο Μαρέσκα, μπουνιές οι πιτσιρικάδες στο γυμναστήριο, ειρωνεία και "υφάκι" από τον Μήτρογλου προς τον πάγκο μετά από γκολ... Αλήθεια ποιος θα τους βάλει χέρι; Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης;





6 σχόλια:

  1. posa solarium exei kanei o typos.pio mauros kai apo ton leonardo einai.kala gia ton lentesma oute kouventa.souhdos mprosta tou o lykos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημητρης Θεοδωρίδης! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΙ

    ΕΛΑ ΜΗΤΡΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εβγαλε γλωσσα και ο μητρογλου.μαλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το φρύδι πάντως πάει ανελλιπώς στην Γλυφάδα και το βγάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή