Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αυτό μπορούσε, αυτό έκανε


Έχασε ο Ολυμπιακός 0-1 από τη Μπορντό και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα ενόψει της ρεβάνς, σε μία κλήρωση που εξαρχής δεν σόκαρε κιόλας τους πειραιώτες. Τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ έκαναν λόγο για τη δύναμη της Μπορντό στα στημένα. Ε από μία τέτοια φάσ προήλθε και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Βέβαια 2 λεπτά πριν πετύχουν οι γάλλοι το γκολ, ο πολύ κακός και σήμερα Ντάτολο χαράμισε μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, καθώς έστειλε το φάουλ -κάτι σαν κοντινό κόρνερ- απευθείας άουτ, ενώ στην περιοχή είχε κατέβει η ...αεράμυνα της ομάδας. Στη μοναδική κλασική ευκαιρία του ΟΣΦΠ ο Λούα Λούα πλάσαρε άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ντάρμπισάιρ βλακωδώς εμποδίζει τον τερματοφύλακα της Μπορντό με το δεξί του χέρι, την ώρα που έπεφτε, ενώ θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και να μετρήσει το γκολ της ισοφάρισης.
Πάντως ο Ντομί έπεσε μέσα στην ανάλυση που είχε κάνει για την γαλλική Εκίπ τονίζοντας στους συμπατριώτες του πως ο χειρότερος παίκτης των ερυθρόλευκων από άποψη φυσικής κατάστασης είναι ο Λούα Λούα. Έπεσε τόσο μέσα που ο Τρεζόρ Λούα Λούα ήταν η μοναδική πηγή κινδύνου για τους γάλλους αλλά και ο μοναδικός ερυθρόλευκος που μέχρι και το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησε να τρέχει και να προσπαθεί να βγάλει την ομάδα του μπροστά.

1 σχόλιο:

  1. ti allo na kanei re paidia auth h omada????
    nikhse tis super anevasmenes omades: kati kwloxwria ton augousto, to xwrio ths stadard liehs (mono entos) kai ta 3a ths arsenal!!!!
    ma kala pou voskoun pali autoi tou limaniou????
    mpe mpe mpe mpe mpe mpe mpe mpe mpe mpe mpe
    xarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή