Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Χωρίς δίχτυ ασφαλείας...

Βουτιά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχουν κάνει τα νούμερα που πουλάνε οι καθημερινές αθλητικές εφημερίδες σε Αθήνα-Πειραιά φέτος. Και δεν είναι μόνο η SportDay που πάει κατά διαόλου όπως είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες λόγω των γνωστών προβλημάτων με τους μετόχους της. Αλλά όλες οι εφημερίδες –με μοναδικές εξαιρέσεις την Εξέδρα και την Πράσινη. Η πτώση αυτή λένε πολλοί πως οφείλεται και στην οικονομική κατάσταση των ανθρώπων που αγοράζουν εφημερίδα. Σκέφτεται, λένε, ο άλλος να πάει να δώσει το 1.50€ για αθλητική εφημερίδα. Μία δεύτερη άποψη είναι πως η όλο και μεγαλύτερη αποδοχή και οικειότητα των ανθρώπων με το διαδίκτυο τους βγάζει από τον κόπο να μάθουν τα σημερινά …αύριο, αγοράζοντας εφημερίδα. Σαφώς μία από τις επικρατέστερες απόψεις είναι και η ποιότητα που προσφέρουν πλέον οι –πολλές για τον πληθυσμό μας- αθλητικές εφημερίδες. Πάνε εκείνα τα 50άρια χιλιάρικα που πουλούσαν οι αθλητικές Κυριακάτικα.

Το «χορτάρι» πιστεύει πως η πτώση στις κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω αιτιών. Η ιστορική Ηχώ αποτελεί πλέον παρελθόν καθώς και η Sportime. Η derby ήδη έκλεισε μία φορά και οδεύει προς το οριστικό της τέλος. Η Ώρα για Σπορτ ταλαντεύτηκε και πέρασε από χίλια κύματα. Και η γενική πτώση συνεχίζεται. Δυστυχώς χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Όχι για τους εργοδότες. Αλλά για τους εργαζόμενους και τους αναγνώστες.

Ενδεικτικά η μέση κυκλοφορία του μήνα Ιούνιου 2009.

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 13.971
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 13.655
SportDay 13.193
GOAL NEWS 12.136
Η ΠΡΑΣΙΝΗ 7.555
ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6.936
ΦΙΛΑΘΛΟΣ 4.716
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.861
DERBY NEWS 2.658
Η ΓΑΤΑ 2.654
SCORE LIVE 1.055

Σκέψεις...

Ότι ο Μπελούτσι δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια ως βασικός για τη νέα χρονιά το γνωρίζουμε και επίσημα πλέον. Τα κρούσματα απειθαρχίας του παίχτη στο Ζέεφελντ είναι αρκετά για τις 7 πρώτες ημέρες που βρίσκονται εκεί οι πειραιώτες και πλέον εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους η περίπτωση λύσης της συνεργασίας με τον παίχτη. Και μιλάμε για λύση καθώς ο ΟΣΦΠ έχει το 50% του αργεντινού από την Ρίβερ Πλέιτ. Οι εξηγήσεις που δίνονται στον παίχτη από το τεχνικό τιμ του ολυμπιακού κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο τον αφήνουν («στο 4-4-2 δεν χωράς, σε ένα ενδεχόμενο 4-3-3 θα παίζεις πίσω, στον άξονα» κτλ). Και εδώ είναι η στιγμή που μπαίνουν στην κουβέντα οι πράσινοι!

Και πιο συγκεκριμένα ο παίχτης του ΠΑΟ, Σεμπαστιάν Λέτο ο οποίος δήλωσε τις προάλλες σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που η ομάδα του έχει μόνο βραζιλιάνους: ¨Στον ΟΣΦΠ είχα τον Μπελούτσι και τον Γκαλέτι που κάναμε παρέα. Ελπίζω και ο ΠΑΟ να πάρει κάποιον αργεντίνο¨.

Πάντως, μεταξύ μας, ε δε γίνεται ο ΠΑΟ να «κοιτάει» την περίπτωση Νέρι Καστίγιο και σε ενδεχόμενη ρήξη μεταξύ Μπελούτσι-ΟΣΦΠ να μείνει ασυγκίνητος
.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΣΤΙΓΙΟ;


Περίεργο παιχνίδι παίζεται με τον Νέρι Καστίγιο κ συγκεκριμένα από την εφημερίδα "Φως των σπορ".Με λίγα λόγια γράφουμε τα δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και κάποια συμπεράσματα.

-αγαπημένο παιδί του Ολυμπιακού ο Καστίγιο και λατρεμένος από την εξέδρα.

-φήμες θέλουν τον Νικόλα Πατέρα να θέλει να επιτύχει άλλο ένα επικοινωνιακό χτύπημα κατά του Ολυμπιακού.

-μισητός στους περισσότερους φιλους του ΠΑΟ ο Καστίγιο.

-πρωτοσέλιδα από το Φως για μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟ.*

(Πρώην παίχτης του Ολυμπιακού ήταν, θα πει κάποιος,που είναι το περίεργο;
Ναι, και ο Λέτο ήταν παίχτης του Ολυμπιακού αλλα δεν γράφτηκε τίποτα για την μεταγραφή του στον ΠΑΟ.)

2 τα πιθανά σενάρια.

α.Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Καστίγιο αλλά και ταυτόχρονα να πετύχει αυτός με τη σειρά του μία υποτιθέμενη επικοινωνιακή νίκη επί του ΠΑΟ.

β.Ο ΠΑΟ θέλει τον Καστίγιο και όλα αύτα είναι μοχλός πίεσης προς τον παίχτη να μην υπογράψει, αλλά κ μοχλός πίεσης προς τον Νίκολα Πατέρα αφού όσο εντίνονται οι φημολογίες, τόσο μεγαλώνουν κ οι αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟ, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση απόκτησης του Καστίγιο οι εσωτερικές διαμάχες αλλά και οι μουρμούρες και οι πιθανές αποδοκιμασιές στο γήπεδο θα μπορούσαν να χαλάσουν το καλό κλίμα που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής, κάτι που δεν θα ήθελε με τίποτα ο προεδρος του ΠΑΟ.

Για να δούμε τι κατάληξη θα έχει και αυτή η υπόθεση!

Ο Μπράις Μουν στη φυλακη;;;;

Με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρει το χορτάρι τη συγκλονιστική είδηση. Ο Μπράις Μουν σκότωσε με το αμάξι του έναν άνθρωπο εχθές στην Ν. Αφρική όπου και βρίσκεται. Τώρα κρατείται στο κρατητήριο και αντιμετωπίζει φοβερές κατηγορίες.

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Συνεχίζει αυτός ο Γαβαθιώτης του Φωτός. Το κόμπλεξ που βγάζει με τους Αφρικανούς και γενικά η όλη κουβέντα γύρω από Αφρικές κτλ με βάζει σε σκέψεις ρε χορτάρι. Μεγάλος άνθρωπος είναι βέβαια... Τι να πω. Για ρατσισμό μιλάω και μόνο. Βέβαια σκάει και η κωλοτούμπα σήμερα.




Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Φλερτάρει με την ...πίτα

7 εκατομμύρια για Κάλστρομ, άλλα τόσα για Μ. Γκονζάλες και άλλα τόσα για αμυντικό χαφ λένε στον Πειραιά. Τουλάχιστον οι εφημερίδες του ΟΣΦΠ για να είμαστε πιο δίκαιοι. Πως ρε παιδιά; Με ποιον τρόπο θα βρεθεί ρευστό 20 εκ για να πληρώσει ο Ολυμπιακός ομάδες και παίχτες την ώρα που τον Μέλμπεργκ τον έκλεισε μετά από 2 μήνες διαπραγματεύσεων και με δόσεις;;; Την ώρα που επίσημα όργανα της ΠΑΕ βγαίνουν και λένε πως ο πρόεδρος παγώνει τα πάντα 2-3 εβδομάδες. Την ώρα που ο πρόεδρος Σ. Κόκκαλης στέλνει την μία ανοιχτή επιστολή μετά την άλλη για να μπούνε στην ΠΑΕ και άλλοι επιχειρηματίες. Διότι χωρίς μία γενναία ΑΜΚ το πράμα δε προχωράει φέτος. Και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι Αγγελόπουλοι δεν τρελαίνονται με την ιδέα να τα σπρώξουν. Και μεγάλο ρόλο θα παίξει φίλοι του χορταριού, η σχέση και οι επαφές του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τον Θόδωρο. Περιμένουμε και υπομένουμε λοιπόν.

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

http://www.fifa.com/

Εχει δημοσκόπηση για την ποιό ηχηρή μεταγραφή. Ανεβαίνει επικύνδυνα ο παιχταράς Σισέ! Αν θές δημοσίευσε το.

N.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Το "χορτάρι" της Κυριακής - Διαβάζεται κουρεμένο (x2)

Επειδή και σας άρεσε και μας άρεσε ας κλείσουμε την Κυριακή μας όπως την αρχίσαμε. Με το εξώφυλλο του "χορταριού". Διότι ακολουθεί εβδομάδα μεταγραφών. Φτάνει να δούμε αν θα είναι αντάξια της προηγούμενης για όλες τις ομάδες. Και όλα δείχνουν πως θα είναι...


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΙΓΚΡΕΝΙΕ!!!!!

Δύο μήνες έρχεται ο Πουικγρενιέ. Από που έρχεται ρε παιδιά; Από τον Ποσειδώνα; Λέτε να αρχίσει και καινούριος γύρος με τον Μπιερσμίρ; Να φτάσουμε τέλη Αυγούστου; ΟΧΙ άλλο Πουιγκρενιέ λοιπόν. Έλεος. Εκτός αν στον Παναθηναϊκό τον έχουν όντως stand-by και κοιτάνε κάτι καλύτερο. Και στην τελική ο Παναθηναϊκός για κεντρικούς οπισθοφύλακες διαθέτει τους: Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Ντέιβιντ, Μελίσση. Κατά την ταπεινή άποψη του χορταριού, θέλει άλλους τόσους γιατί οι προαναφερθέντες δεν...

Η χρονιά που μας πέρασε σε 18 εικόνες

Αθλητικό έτος 2008-2009 τέλος φίλοι μας. Γεγονότα και στιγμές αρκετές για να θυμάσαι αλλά και να ξεχνάς. Όνειρο ζουν οι φίλοι του ΠΑΟ καθώς ο Μεγάλος Σύλλογος ξεπέρασε τους 500 τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Τριπλ Κράουν στο μπασκετ με νίκες απέναντι στον αιώνιο (σε Ελληνικό, Βερολίνο και πρωτάθλημα). Στο ποδόσφαιρο μία απ τα ίδια. Καλή πορεία στην Ευρώπη και στα εντός...χαμός! Πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία και στο βόλεϊ για τους πράσινους. Στον πειραιά πανηγυρίσανε για τα νταμπλ σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ όμως οι ήττες από τον ΠΑΟ σε μπάσκετ και βόλεϊ (Ευρώπη) μετριάζουν κατά πολύ τη ...συνηθισμένη χαρά του ποδοσφαίρου. Το χορτάρι επίσης θυμάται τα πρόσωπα κλειδιά για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, Δώνη και Μπάγιεβιτς, καθώς και το τμήμα χαντμπολ των κιτρινόμαυρων (κυπελλούχοι Ελλάδος). Πρωταθλητής χαντμπολ ο ΠΑΟΚ. Πολύ καλή προσπάθεια του βόλεϊ του Ηρακή και του πόλο του Πανιώνιου στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. έχουμε και μία δόση Ανόρθωσης και Σεντ Ετιέν στο πρόγραμμα, διότι ...όλα είναι στο πρόγραμμα. Με μία εντελώς τυχαία σειρά πάμε να "μυρίσουμε" λίγο 2008-2009 λοιπόν.









































ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ


Γεια σου χορτάρι. Παναθηναϊκός είμαι και θέλω να πω δύο πραγματάκια για την εφημερίδα derbynews. Δηλωμένη Παναθηναϊκή εφημερίδα κτλ. Τα τελευταία πρωτοσέλιδα της Ντέρμπυ, έχουν πραγματικά εξοργίσει πολλούς Παναθηναϊκούς με τους οποίους μιλάω. Και εμένα φυσικά. Η αντιπολίτευση που συνεχίζει να κάνει η εφημερίδα και ο διευθυντής - εκδότης Κ. Γκόντζος μέσω των φύλλων του αλλά και του ΣπορτΦΜ στον ΠΑΟ δεν έχει προηγούμενο. Αυτοί που "πάντα έβαζαν" πλάτη, τώρα έχουν βαλθεί να μας κάτσουν στο σβέρκο. Ε λοιπόν όχι. Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώνει άμεσα. Από τα αποκόματα που σας στέλνω μόνο το πράσινο θυμίζει Παναθηναϊκό, γιατί κατά τα άλλα τέτοια εμμετικά σχόλια ούτε από Πρωταθλητή τα έχω δει. Ούτε από sportday ούτε από καμία εφημερίδων κόκκινων αποχρώσεων. Ειρωνεία προς τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα, ειρωνεία για Σισσέ ειρωνία και χλεύη στα οπισθόφυλλα. ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΣ;



















Το "χορτάρι" της Κυριακής - Διαβάζεται κουρεμένο




Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Αντιαθλητικό - Αντιδεοντολογικό


Ντροπή και αίσχος.Δημοσιογράφοι με προυπηρεσία στις πλάτες τους πάνω απο 20 χρόνια αλλά και πάρε δώσε με την δημόσια τηλεόραση όπως και με τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας,να κάνουν ρατσιστικές αναφορές εναντίον ενός από τους μεγαλύτερους παίχτες που έχουν έρθει ποτέ στην χώρα.Μήπως κάποιος πρέπει να επέμβει?Μήπως κάποιος πρέπει να τους συνετίσει?Κύριε Γαβαθιώτη και κυρια Γκολέμα αν μη τι αλλο πέσατε σε μεγάλο φάουλ.Σε φάουλ που αν ο διαιτητής είναι τίμιος πρέπει να σας δείξει την κόκκινη κάρτα!

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ:






ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ:




Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δίνει λεφτά ο Παναθηναϊκός και φέρνει παιχταράδες. Καμία αντίρρηση. Ονόματα που μέχρι πριν από κάποια χρόνια δεν τολμούσαμε καν να φανταστούμε να έρθουν στην Ελλάδα σε τόσο καλή ηλικία και αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να ανατρέξουμε πολύ πίσω για να θυμηθούμε τον Ζάετς τον Ρότσα και τον Μπορέλι. Όπως επίσης και τον Ντέταρι του ΟΣΦΠ. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν είχαμε τις περιπτώσεις των Ασάνοβιτς, Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Μπίσκαν, Κονσεισάο οι οποίοι όμως πέρα από τα κλασικά «εγχώρια» κατορθώματα δεν έδειξαν και κυρίως δεν έκαναν τη διαφορά στην ευρωπαϊκή παρουσία των συλλόγων τους.

Το ότι ο ΠΑΟ ανεβάζει το μεταγραφικό παζάρι σε άλλο επίπεδο, εκτός από τα προφανή θετικά (αίγλη) έχει και τα αρνητικά του. Μάθανε πως αγοράζουμε, πλακώσανε οι μάνατζερς. Τα ονόματα που ακούγονται σήμερα είναι εξωφρενικά πολλά αλλά και καλά. Γι αυτό το χορτάρι είναι πάλι εδώ για «να σας φωτίσει όλους» όπως έχει πει και ο Μάκαρος. Φιλική συμβουλή, να μην τρελαίνεστε και έχετε υπομονή. Απ΄ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι μεταγραφικές κινήσεις ποιότητας δεν σταματάνε στον Σισσέ για τους πράσινους. Όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει όλοι να κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια σε όσους ψάχνουν ανυποψίαστους «πελάτες» για να πουλήσουν την υπερβολή τους.

Και για να μην τα λέμε μόνο για τον έναν, να τα πούμε και για τον άλλον. Νιλμάρ, Κάλστρομ, Μαρκ Γκονζάλες και πάει λέγοντας. Ας τους δούμε πρώτα σε κανα αεροδρόμιο με προοπτική ΝΑ υπογράψουν και μετά παθιαζόμαστε.

Υγ. Η λίστα του Νινιάδη δεν…;

VAMOS ARIS!!!

Επιμένει Λάτιν!!! Συνεχίζει τις αγορές του από τη Λατινική αγορά ο Άρης ελπίζοντας και στοχεύοντας στο φαντεζί ποδόσφαιρο αλλά και την ουσία. Επίσης φέτος ξεφορτώθηκε ό,τι είχε σε… ¨Ελλάδα¨. Παπάζογλου και Καράμπελας αποτελούν ήδη παρελθόν (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα), ενώ οι μέχρι τώρα αφίξεις καταγράφουν 2 Ισπανούς, 2 Αργεντινούς, 1 Βραζιλιάνο, 1 Ουρουγουανό και 1 Τυνήσιο για το ξεκάρωμα! Πέρσι ο Άρης κατάφερε να μπει στα play offs, και τερμάτισε τελευταίος. Φέτος δεν μπήκε καν στα play offs. Κάθε φέτος και χειρότερα με λίγα λόγια όμως οι Θεσσαλονικείς επιμένουν Λάτιν. Για να δούμε αν θα τους βγει.

Πρώτα γράφει το χορτάρι και μετά ανακαλύπτουν οι εφημερίδες

Διαβάζουμε σήμερα στην Σκορ. Ναι οκ, τα λέμε εδώ και εβδομάδες...
Ντροπή σε όσους κάνανε την ΑΕΚάρα αεκάκι. Ντροπή, η ιστορία θα τους κρίνει.

Εν λευκώ το μπάσκετ στους Αγγελόπουλους ο Κόκκαλης

Και τώρα τους περιμένει να συνδράμουν και στην ΠΑΕ. Εκεί που υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα δηλαδή. Οι ίδιοι μιλώντας σε κύκλους τους τόνιζαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσουν διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων για την ΑΜΚ που περιμένουν πως και πως στον ποδοσφαιρικό ΟΣΦΠ. Ο πρόεδρος θέλει να κάνει ένα μπαμ και η Αυξηση θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Εκτός εάν τα λεφτά πάνε για να καλυψουν ήδη μαύρες τρύπες και όχι σε επενδύσεις.

'Ελεος, έλεος, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ..!

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τους βισματίες δημοσιογράφους; Για πόσο ακόμα στην κρατική τηλεόραση θα ανεχόμαστε αυτούς τους ΑΝΙΔΕΟΥΣ; Για πόσο ακόμα;;; Αν οι φετινές μεταδόσεις του Κονφεντερέισονς Καπ αποτελούν προπομπό για όσα θα ακούσουμε του χρόνου στο Μουντιάλ εμείς το επόμενο καλοκαίρι μάλλον θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες αραχτοί κάπου στον Άγιο Μαυριίκιο... Τα 10 τελευταία λεπτά παρακολουθήσαμε σήμερα στο Βραζιλία - Ν. Αφρική και φρίξαμε. Αναπολούμε μεταδόσεις Μανώλη Μαυρομάτη πλέον.

Υγ. Τρανό παράδειγμα, το βίντεο μετά τον τελικό του φετινού Τσ. Λιγκ, οπου είδαμε στιγμιότυπα από όλους τους τελικούς από το 93 και μετά με μετάδοση των σχολιαστών της χώρας που φιλοξενούσε τους τελικούς. Όλοι οι σπορτκάστερς μας ταξίδευαν με το πάθος και τον τόνο της φώνης τους, συμπεριλαμβανομένου του "Μανόλο" το 94, μέχρι που έφτασε το βιντεάκι στο 2007 και το απόλυτο ξενέρωμα που λέγεται Βερνίκος.

Με φυστίκια αγοράζεις μαϊμούδες...

Κύριε Θανόπουλε εάν νομίζετε πως με 20 εκ. ευρώ η ΑΕΚ μπορεί να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ, φανταζόμαστε θα απορείτε πως και δεν σας έχουν φωνάξει ακόμα από κάποια ευρωπαϊκή μεγάλη ομάδα για να την οδηγείσετε στην κατάκτηση ευρωπαϊκών τίτλων με τόσο χαμηλό οικονομικό σχεδιασμό. Μάλλον έτσι εξηγείται και η λιτότητα της ΑΕΚ στις μεταγραφές της.

ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ "ΜΠ......ΔΟ" !

Τέλος ο Γκούμας γράφαμε πριν 1 μήνα εδώ στο χορτάρι και προφανώς ο Χενκ Τεν Κάτε μας επιβεβαίωσε δίνοντας το μήνυμα πως μάλλον βρήκε αυτόν που έψαχνε. Ή τουλάχιστον τον ένα από όσους "έδιναν" τα όσα λέγονταν στα αποδυτήρια των πρασίνων, δίνοντας στον πρώην αρχηγό τα παπούτσια στο χέρι στη σημερινή -πρώτη- προπόνηση της ομάδας.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ή στραβά τα βλέπουν, ή στραβά τα λένε...

6.000 άνθρωποι στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για τον Αμπρέου των 900 χιλιάδων Ευρώ για ένα χρόνο... Και 3.500 χιλιάδες στο Ελ. Βενιζέλος για την υποδοχή του Ζιμπρίλ Σισσέ των 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ή κάποιοι δε βλέπουν καλά ή κάποιοι λένε ψέματα... Ο κόσμος πάντως έχει μάτια και βλέπει. Πως τα 500 άτομα γίνονται 6.000 και οι 4.000+ γίνονται με το ζόρι 3-3.500 κύριοι; Τόσο άστοχο υπολογισμό συγκεντρωμένης μάζας έχουμε να δούμε από την εποχή του συλλαλητηρίου του ΠΑΟ..!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ CISSE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ





ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ...


Όταν οι άνθρωποι της adidas και του Παναθηναϊκού μιλούσαν για τη νέα συμφωνία μεταξύ τους και ανέφεραν πως "ο ΠΑΟ μπαίνει πλέον στα top clubs της adidas" κάτι ήξεραν. Όλα παίζουν ρόλο φίλοι μας, όσο μικρά ή όσο μεγάλα κι αν είναι...