Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Nτιόγκο vs Μήτρογλου

Λάτρης της επίθεσης δηλώνει ο Ζίκο και λογικό ακούγεται σαν βραζιλιάνος που είναι. Με 4-4-2 με Ντιόγκο και Μήτρογλου στη βασική ενδεκάδα περιμέναμε τον Ολυμπιακό απόψε, ο προπονητής του Ολυμπιακού όμως δεν επιβεβαίωσε τις φήμες. Και με τον Πανιώνιο οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με μοναδικό προωθημένο το Ντιόγκο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι σειρήνες πάλι (στην κυριολεξιά) στο Καραισκάκη.


Το χορτάρι λοιπόν αναρωτιέται. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της χρονιάς, όποτε έχει ξεκινήσει με τον Μήτρογλου στη βασική ενδεκάδα, ο νεαρός διεθνής επιθετικός στα πιο πολλά παιχίδια έχει σκοράρει. Με την έλευση Ζίκο ο Μήτρογλου έγινε και πάλι αλλαγή του Ντιόγκο. Παρόλ' αυτά ο Μήτρογλου και ως αλλαγή όποτε μπήκε στους τελευταίους αγώνες δεν έχασε την ευκαιρία μεσα σε λίγα λεπτά από την εισοδό του να απειλήσει την αντίπαλη εστία αλλά και να αναστατώσει τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Ντιόγκο απο την αρχή της χρονιάς εχει καταφέρει να σκοράρει 2 φορές χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δε θα ήταν λοιπόν προτιμότερο για τον Ολυμπιακό, ιδίως τώρα που έχει και τον Τοροσίδη σε "δαιμονισμένη" φόρμα, να χρησιμοποιούσε τον Μητρογλου αντί του Ντιόγκο βασικό στην επίθεση;


Μήπως η χρησιμοποίηση Ντιόγκο έχει να κάνει περισσότερο με την αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ των Βραζιλιάνων στον Ολυμπιακό; Μήπως η πρόσληψη Ζίκο στόχευε και προς αυτό τον τομέα, δηλαδή μπας και καταφέρει ο Ζίκο να αξιοποιήσει την πανακριβη μεταγραφή του Ντιόγκο; Mήπως ένας από τους λόγους της απόλυσης Κετσπάγια ήταν και ότι ο Γεωργιανός δεν πίστευε στον Ντιόγκο και έτσι αυτός μαζί με άλλους τον "σαμποτάριζαν" με την αποδοσή τους; Ένας πάντως βγαίνει αδικημένος απ' όλη αυτή την υπόθεση. Ο Κώστας Μήτρογλου.

7 σχόλια:

  1. Mitroglinio we love you!

    Ela entaksei peta eksw ton apatewna braziliano kai bale mesa ton psyxwmeno ton Ellhnara, ton kwsta mas. To paidi niw8ei apo 8rylo.

    Aggelos speaking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Megaloi paixtes kai oi duo. Oute sto 5x5 de 8a tous eperna sthn omada mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MitroGLOU prepei na paizei! Einai kai wraio palikari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Swsth h parathrhsh gia proslhpsh Zico. O Diogo einai mia ependysh gia ton OSFP, 10 xartia eskase, prepei na bgei autos o paixths. Den einai dynaton 2 xronia na einai katw tou metriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή