Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ναι στο ποδόσφαιρο…

…όχι στο Καράτε! Πολύ όμορφη στιγμή μετά τη λήξη του αγώνα Πανθρακικός – Παναθηναϊκός όπου νεαροί φίλοι της τοπικής ομάδας πλησίασαν τον Τζιμπρίλ Σισσέ και τον τίμησαν με μία πλακέτα. Ο γάλλος σταρ σε δηλώσεις του αμέσως μετά φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός και τόνισε ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πως όλοι πρέπει να χαίρονται το παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

Απ’ την άλλη μεριά πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσαν οι ενέργειες του ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Ενγκαμπί ο οποίος δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο χτύπησε εκτός φάσης με αγκωνιά τον Νίνη, αλλά και στη συνέχεια προσπάθησε με αντιαθλητικά μαρκαρίσματα να σακατέψει όποιον φορούσε …άσπρα (καθότι οι πράσινοι σήμερα φορούσαν τις λευκές εμφανίσεις).

4 σχόλια:

  1. 10 agwnistikes toulaxiston prepei na faei autos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Polles maxes o Djibril ex8es. Foveros Leto.
    Aytos o Engambi gia polles sfaliares.

    Omws dystyxws den kshmerwse mia omorfh mera gia thn Panathinaikh oikogeneia, einai mia thliverh Deytera. Kalo taksidi stoys dyo magkes poy petaksan pshla.

    YG. Xortari se parakalw epeidh exete dhlwsei filathloi kai eiste eyaisthitopoihmenoi me koinwnika themata, grapse kati. Eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή