Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Το καπρίτσιο!

Δε γίνεται αυτός ο Ολυμπιακός που κοίταξε στα μάτια την Άλκμααρ και τελικά τη νίκησε, να μετράει πεντάρες από τον Εργοτέλη και να του κάνει πλάκα η Καβάλα. Πραγματικά κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Εάν οι παίχτες αντιληφθούν πως για ένα καπρίτσιο, η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να τους κάνει το χατίρι τρώγοντας τον προπονητή, τότε είναι σίγουρο πως στο μέλλον αν κάτι στραβώσει θα δούμε παρόμοιες καταστάσεις. Στα του αγώνα, αυτό που μετράει είναι η νίκη. Ο στόχος ήταν οι 3 βαθμοί πάση θυσία και επετεύχθη. Διότι μεταξύ μας, ο Ολυμπιακός δεν βλεπόταν για 80 λεπτά. Πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε λοιπόν, και οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στο μέρος τους, ετοιμάζονται για τον επόμενο σταθμό τους. Την κολασμένη Τούμπα.

6 σχόλια:

  1. Την Αλκμάαρ κοίταξε;(με μια ευκαιρία) στα μάτια όχι την Μπαρτσελόνα!

    Τι ομαδική παράκρουση των ΜΜΕ είναι η σημερινή;; Με το ζόρι να κάνουν ομαδάρα τον ολυμπιακό επειδή κέρδισε 1-0 την Αλκμάαρ!!!! στο γηπεδό του.
    Πονάνε τα μυαλά μας με αυτά που διαβάζουμε λυπηθείτε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αναγνώστη κατά τη γνώμη μας ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως φοβισμένος στο παιχνίδι μέχρι να αναγνωρίσει το παιχνίδι της Αλκμάαρ και προερχόμενος από τις δύο απανωτές αποτυχίες με Εργοτέλη και Καβάλα, λογικά κλείστηκε στην άμυνα του στο πρώτο ημίχρονο. Από 'κει και πέρα επέβαλε το ρυθμό που του δίνει τις νίκες στο Καράισκάκη. Δηλαδή παιχνίδι κέντρου, ψάχνοντας την ευκαιρία να χτυπήσει, όπως και έκανε.
    Αναμφίβολα δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε σαν φαβορί εχθές στον αγώνα, παρόλο που έπαιζε στην έδρα του, εξού και το την "την κοίταξε στα μάτια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑLKMAAR TA XE PAEI KALA STO UEFA PERSI H PROPERSI NOMIZW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχουν 2 δεδομενα και τιποτα αλλο:

    1.ο ολυμπιακός, ο θίασος της ευρώπης
    2.η αλκμααρ πρωταθλητρια ολλανδίας

    προφανως και ηταν τυχεροι και αφου δεν το φαγανε σε μια φαση το βαλανε.το οτι παιζανε ολοι πισω απο τη σεντρα πουθενα δε λεγεται απο τους αρδ.μονο ο μυρτσος βγηκε και τα πε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTO POY KERDISE O THRYLOS XTES HTAN PSIXOLOGIA.TA KALYTERA ERXONTAI.K OI BAZELOI AS LENE OTI THELOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gaurakia nikhsate sth anampoumpoula kai pirate aera e...na sas dw sto emirates twra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή