Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Όχι ρε γαμώτο!!!

Πόσο κρίμα κι άδικο είναι να πηγαίνουν νέα παιδιά να παρακολουθήσουν την ομάδα τους και να μην επιστρέφουν σπίτι τους...

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των 2 φίλων του Παναθηναϊκού που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό επιστρέφοντας από την Κομοτηνή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

6 σχόλια:

  1. Δύο αδικοχαμένοι νεαροί φίλαθλοι...


    Με λύπη πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια που θρηνεί από χθες η οικογένεια του Παναθηναϊκού, με τον χαμό δύο νεαρών οπαδών του, που έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από την Κομοτηνή, όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους.

    Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε ένα τόσο λυπηρό γεγονός, που, εξάλλου, μας αγγίζει όλους, καθώς σαν οπαδοί κι εμείς είμαστε συχνά πυκνά στους δρόμους, ακολουθώντας την ομάδα μας, όπου κι αν παίζει.

    Ο ανθρώπινος πόνος είναι ίδιος για όλους και αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο άτυχων νεαρών.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει και μακάρι να είναι και τα τελευταία θύματα της αγάπης για το ποδόσφαιρο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των 2 οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο μετά από εκδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μας έγινε μικρότερη και η Θύρα 13 των ουρανών δυστυχώς μεγαλώνει...
    Δύο αδέρφια μας σήμερα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα καθως επέστρεφαν απο τον αγώνα της ομάδας μας στην Κομοτηνή.
    Και ξέρεις, θα μπορούσε να ήσουνα εσύ, εγώ, ο καθένας μας. Στην τελική όμως μάγκες είναι το ίδιο, γιατί οι δύο ψυχές που φύγανε από κοντά μας χτες ήταν τα αδέρφια μας. Αυτά που τα είδαμε από το τζάμι του δικού μας βαν να μας προσπερνούν και μετά από μερικά χιλιόμετρα να τα προσπερνάμε πάλι. Είναι τα αδέρφια μας που συναντήσαμε για άλλη μία εκδρομή, για άλλη μια εξέδρα σε ένα ακόμη πέταλο που έπαιζε η Πανάθα μας. Είναι τα αδέρφια μας που αγκαλιασμένοι τραγουδούσαμε στο τέλος του χτεσινού παιχνιδιού τον ύμνο της ομάδας.

    Τους έπαιξε άδικο παιχνίδι η μοίρα... Άδικα έφυγαν από κοντά μας... Όταν το σκέφτεσαι τρελαίνεσαι. Όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, σκοτεινιάζει το πρόσωπό σου. Και όταν αντιλαμβάνεσαι ότι άλλα δύο παλικάρια μας άφησαν και δεν θα τα ξαναδείς ποτέ ανάμεσά μας, τότε σκύβεις το κεφάλι και σκοτεινιάζει το σύμπαν.

    Μαύρη η σημερινή μέρα. Μαύρη και η αυριανή. Η θλίψη δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ο ουρανός σκοτείνιασε και δεν υπάρχει όρεξη για τίποτα.

    Καλό ταξίδι μάγκες.
    ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύρη μέρα είναι η σημέρινη για όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αφού στον γυρισμό από την εκδρομή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με βαν που μετέφερε οπαδούς μας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αδέρφια μας.......



    Τα λόγια είναι περιττά αυτή την στιγμή, κρίμα γιατί χάθηκαν ξανά δύο νέες ψυχές στον δρόμο, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους...

    Αδέρφια και αν φύγατε νωρίς θα είστε για πάντα στην καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο ύψος της Αταλάντης χάσαμε 2 αδέρφια μας και άλλα 7 τραυματίστηκαν (οι 2 εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση) κατά την επιστροφή τους από την Κομοτηνή.
    Συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και καλή ανάρρωση σε αυτούς που νοσηλεύονται.
    Αποστόλη και Παρασκευά καλή αντάμωση …

    ΑπάντησηΔιαγραφή