Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Εδώ είναι Ελλάδα.

Η χώρα που όλα πρέπει να γίνονται …χθες! Που όλα και όλοι κρίνονται πριν ακόμα δώσουν δικαίωμα (αρνητικό ή θετικό). Τρανό παράδειγμα η απόλυση του Τ. Κετσπάγια ο οποίος μετά από 5 νίκες και μία ισοπαλία σε επίσημα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το Λιμάνι! Σαν φίλαθλοι είμαστε όλοι απαιτητικοί και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου (παίχτες και προπονητές) το πιάνουν σύντομα το νόημα. Κάποιοι άλλοι πάλι όχι.

Έτσι λοιπόν ο παίχτης του Παναθηναϊκού Τζ. Σισσέ, αν και ήρθε σαν το απόλυτο όνομα και ως ένας σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον βλέπουμε πως σύντομα άφησε κατά μέρος τις μοϊκάνες και τα βαμμένα μαλλιά αλλά και την γενική ψύχωση που τον διακρίνει στο παιχνίδι του, και έβαλε το κεφάλι κάτω με σκοπό προφανώς να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι του θέματος και μόνο. Κατανοώντας πλήρως τον απόλυτο στόχο της ομάδας του και βάζοντας στην άκρη το προσωπικό «εφφέ». Αλλά και οι δηλώσεις του προς τα εκεί οδεύουν. Το παν για τους πράσινους είναι το αποτέλεσμα και αυτό το έχει καταλάβει για τα καλά και ο γάλλος σταρ.

Απ την άλλη η δήλωση του παίχτη του ΟΣΦΠ, Ο. Μέλμπεργκ μετά την ισοπαλία με την Καβάλα, μάλλον δεν «έκατσε» καλά στον κόσμο της ομάδας. Σίγουρα για έναν παίχτη που έχει φάει με το κουτάλι τα αγγλικά γήπεδα είναι απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκει μία ισοπαλία με την Καβάλα ως λογική. Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάδα, είπαμε, το αποτέλεσμα πάνω και πριν απ’ όλα! Και καλά θα κάνει και ο σουηδός άσσος της άμυνας των ευθρόλευκων να το καταλάβει. Όσο άσχημο και παράλογο κι αν του φαίνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου