Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ένας ιδιαίτερος αγώνας

Ένα ματς σε επίσημο ευρωπαϊκό επίπεδο μεταξύ ελληνικής και τούρκικης ομάδας είναι πάντα ιδιαίτερο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Γαλατά ξεπερνά την ιδιαιτερότητα μίας ελληνοτουρκικής αναμέτρησης τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και αυτό διότι στο μυαλό του κόσμου του Τριφυλλιού το τραγικό γεγονός με τα δύο αδικοχαμένα παιδιά της «Θύρας 13» σβήνει κάθε όρεξη και αναβρασμό που δημιουργεί ένα ευρωπαϊκό ντέρμπυ. Η σκέψη των φίλων του ΠΑΟ και το μυαλό τους είναι ακόμα μουδιασμένα και το δυστύχημα που πόνεσε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα υπερνικά την «κάψα» του αγώνα. Και αυτό φάνηκε και από την κίνηση των εισιτηρίων που ενώ αρχικά πήγαινε σφαίρα για sold out (όπως συνηθίζεται στα μεγάλα ματς των πρασίνων), τις τελευταίες τρεις ημέρες έπεσε κατακόρυφα.

Υγ. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και την αναμέτρηση των πάγκων. Καθώς οι πρώην συνεργάτες Τεν Κάτε και Ράικαρντ που οδήγησαν τη Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αντιμέτωποι για πρώτη φορά από τότε.

8 σχόλια:

  1. ... Και για τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalh epityxia apopse ston Pao. Pisteyw pws oi perissoteroi fila8loi einai mazi tou apopse.

    KABALA FANS ARGONAYTES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυσκολο το ματς σημερα, ελπιζω να το παρουμε. Ξεκιναω απο Πατρα για γηπεδο, καλο δρομο σε ολους του αδερφους και προσοχη παιδια...

    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 0-3 to matsaki. Elano, Kewell kai autogoal o Bintra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα.βρε το φιλο μας το γαβρο.την ειπε την εξυπναδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. amerikane kane mpe. polu koutoxorto twra teleutaia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή