Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η κοτσάνα της ημέρας!

Δεν ξέρουμε αν θα καθιερωθεί σαν «στήλη» αλλά για σήμερα τουλάχιστον η …κοτσάνα της ημέρας βρήκε τον άνθρωπό της. Ή μάλλον την εφημερίδα της. Η εφημερίδα «Γάτα» λοιπόν βρήκε τη λύση για την μαύρη τρύπα(;) της ΠΑΕ ΠΑΟ. Στο σφυρί ο Νίνης γράφει η Γάτα. Πάντως εμείς σας λέμε το εξής. Πως για να φύγει ο Νίνης από τον ΠΑΟ, θα πρέπει πρώτα να φύγουν …άλλοι 20! Τρόπος του λέγειν δηλαδή, καθώς η πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του μικρού έχει σταθερούς όρους και οικονομικά και χρονικά. Ας μην ξεχνάμε και τη συμφωνία κυρίων που υπάρχει με την Άρσεναλ, η οποία προβλέπει πως ΑΝ και ΟΤΑΝ τεθεί θέμα και πέσουν προτάσεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για τον «Ελ Νίνιο» τότε η ομάδα του Λονδίνου θα έχει τον πρώτο λόγο. Μέχρι τότε…
Το δημοσιογραφικό απόρρητο της πληροφορίας... το όπλο κάθε δημοσιογράφου για καλό και έγκυρο ρεπορτάζ...

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h gata.to ksaderfaki tou prwtathith.oti ma...kia thes gia ton panathinaiko h gata tha th grapsei.exoun lefta ekei sto gauro k ta ksodeuoun swsta.poies metagrafes.allou paizetai to paixnidi.xortari tha steilw arthro elpizw na to valeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια υπαρχει σοβαρο ατομο που δινει 1 ευρω καθημερινα για τη γατα??? Ελεος δλδ!!Οι ανθρωποι γραφουν ιστοριες για αγριους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή