Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Γεια σου χορτάρι. Είμαι φοιτητής στην Αγγλία και θέλω να πω κάτι για αυτά που δημοσιεύουν τα ελληνικά ΜΜΕ περί ενδιαφέροντος της Μπλάκμπερν για Σισσέ. Λοιπόν, κανένα μα κανένα έγκυρο σάιτ (και λέγοντας έγκυρο σάιτ για αθλητικά μιλάμε μόνο για το bbc sports και το skysports KAI ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ) δεν αναφέρει κάτι για Μπλάκμπερν και Σισσέ! Προφανώς οι σούπερ έλληνες δημοσιογράφοι πήραν την είδηση από καμία Mirror ή καμία SUN. Ιστοσελίδες εφημερίδων στυλ Espresso με 48 σελίδες γεμάτες κώλους και 2 σελίδες με …αθλητικές ειδήσεις. Αλλά πραγματικά απορώ ποια είναι αυτή η «αγγλική ιστοσελίδα» από την οποία πήραν την είδηση οι δικοί μας ρεπόρτερ… Είχαμε δεν είχαμε δημιουργήθηκε θέμα και ο κόσμος άρχισε χωρίς λόγο να συζητάει αν θα φύγει ο Σισσέ ή όχι. Για γέλια η υπόθεση…

4 σχόλια:

  1. Φίλε αναγνώστη το δημοσίευμα ήταν όντως σε μία αγνωστη ιστοσελίδα με το όνομα fansfc.com και ανεφερε συγκεκριμενα ότι ο Σισε μπορεί να είναι στόχος της Μπλάκμπερν τον Γενάρη αφου το καλοκαίρι ήθελαν να φέρουν ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα όπως ο Σισέ. Λέει για την επίθεση που δέχτηκε ο Σισέ στο Βόλο και πόσο απογοητεύτηκε και καταληγει ότι ο νέος προπονητής της Μπλάκμπερν ήταν αυτός που είχε φέρει τον Ανελκά στην Μπόλτον οπότε θα ήθελε να κανει κάτι παρόμοιο στη νέα του ομάδα και ο Σισέ θα μπορούσε, όπως λέει, να παίξει αυτο το ρόλο αφού θα ήθελέ να γυρίσει στον αγγλικό βορρά οπού γνώρισε τη γυναίκα του κατα τη θητεία του στη Λίβερπουλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poly egkyro dhmosieuma!!! Fobero pragmatika.

    Allo pou de 8elane ta papagalakia na to kanoune 8ema. Bre axrhstoi dhmosiografiskoi, exw proponhth apo Ajax Chelsea Barca, exw Gilberto arxhgo Brazilias, exw Katsour kai Kara arxhgous sthn e8nikh mou, exw leto Ninh talentares, exw mprosta DJIBRIL kai petrogoal, asxolh8eite me th mizeria sas reeeeeeeeeeeee kai afhste thn PANATHA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πάει πουθενά ο Τζιμπρίλ ρεεεεεεεεεεεεε!!! Για όλους έχει ο Γάλλος παιχταράς μάγκες, για όλους έχει παστέλι ο Σισσέ. Ούτε στα όνειρά σας Σισσέ ρε!!

    ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΤΖΙΜΠΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛ ΣΙΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή