Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!



Τα βρήκανε! Τα βρήκανε!! Επιτέλους!!! Μετά από τις εκατέρωθεν κατηγορίες, τα αλλεπάλληλα "μαχαίρια", τις μπιχτές σε μεταμεσονύχτιες ραδιοφωνικές εκπομπές, τα οπισθόφυλλα και τα πολυσέλιδα ένθετα, στις δύο πράσινες εφημερίδες, "derby news" και "Πράσινη", παρατηρείται σύμπλευση απόψεων. Προφανώς λοιπόν, και οι δύο πλευρές άφησαν τα προσωπικά στην άκρη, βρήκαν τον πρόβλημα που κόβει τα φτερά του Παναθηναϊκού και από κοινού πλέον δείχνουν τον δρόμο στον αγώνα του τριφυλλιού, που απερίσπαστο πάει για το 4 στα 4 την Κύριακή με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στη μάχη για το πρωτάθλημα!

10 σχόλια:

  1. στην πρασινη νομιζουν οτι μπορουν να διοικησουν τον Παναθηναικο.ειναι γελασμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩς ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ntroph se derby kai prasini... Mono poy ksexnate kati. Oti eimaste enwmenoi oso pote kai to prasino tsounami 8a tous pniksei olous sto perasma tou gia ton titlo. Ex8rous kai ...filous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως έγραψα και χθες στο άλλο σας άρθρο,

    ...η προπαγάνδα των συμφερόντων παει χέρι χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala ta lege o vgeno na kleisoun, na hsuxasoume apo dautous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ειναι δυνατον ρε γμτ πανω που ρολαρει ομαδα και κοσμος με μία κακή εμφάνιση και ήττα, να γίνονται εκεί μέσα κώλος. Επιτέλους ας το βουλώσουν όλοι και να μιλάει όπως ΑΥΤΟΙ αποφάσισαν ΕΝΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Και οσοι δε γουστάρουν που υπάρχουν κενά στην ομάδα να συμφωνήσουν με Βγενόπουλο για να ΜΠΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. derby kai prasini, o kathenas gia to proswpiko tou symferon, paizoun paixnidia sthn plath tou panathinaikou. to gkotzo ton xerame entaxei.h prasini mas exei deiksei kapoia asxhma deigmata alla pleon ta pramata einai xekathara.uparxei sxedio. poio einai auto...,tha to mathoume logika polu suntoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το χει η μοιρα του του κοσμου του ΠΑΟ να πολεμαει παντα μονος του για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ against all, ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.

    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΧΕΣΤΑΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή