Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

«Ποιος στον π…ο είναι ο Mourinho», είπε ο προπονητής της Sporting Gijon! (video)

«Κανάγια» και «χαμένο εγωκεντρικό» αποκάλεσε τον Jose Mourinho ο προπονητής της Sporting Gijon, Manolo Preciado, ο οποίος έκανε απίστευτη λεκτική επίθεση στον Πορτογάλο τεχνικό δύο ημέρες πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση της Gijon με τη Real Madrid!
Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του παιχνιδιού, ο Preciado είπε όσα είχε κρατημένα για τον Mourinho εδώ και ενάμιση μήνα, από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε, μετά τον αγώνα Barcelona – Sporting Gijon, στον οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες, ο προπονητής των Μαδριλένων είχε υποστηρίξει ότι «…η Gijon χάρισε τη νίκη στους αντιπάλους. Μια ομάδα της Primera Division δεν μπορεί να χαρίζει κανένα παιχνίδι, πρέπει να τα παίζει όλα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Στην Αγγλία, μια τέτοια ενέργεια τιμωρείται. Μακάρι να κάνουν rotation και όταν παίξουν μ’ εμάς, βάζοντας τους αναπληρωματικούς». Μάλιστα, τις δηλώσεις αυτές επανέλαβε σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες το βράδυ, δείχνοντας αμετανόητος.
Η απάντηση του Manolo Preciado ήταν ισοπεδωτική. «Είπε ότι χαρίσαμε ένα παιχνίδι. Ποιος στον π…ο είναι αυτός, που θα σκεφτεί έστω ένα τέτοιο πράγμα; Από πού κι ως πού; Από πού ξεφύτρωσε αυτός ο τύπος; Είναι ένας κανάγιας και ένας πολύ κακός συνάδελφος. Αφού κανείς στη Ρεάλ δεν λέει σ’ αυτό τον κύριο τι θα πει σεβασμός, θα του το πω εγώ από εδώ!», είπε εξοργισμένος ο έμπειρος Ισπανός προπονητής, που είχε κι άλλα να πει: «Όταν φτύνεις προς τα πάνω, τελικά αυτό επιστρέφει σ’ εσένα. Εκεί θέλω να τον δω… Πήγε στο Μιλάνο τις προάλλες δείχνοντας τα τρία δάχτυλά του στους οπαδούς. Είτε είναι ένας χαμένος εγωκεντρικός, είτε εγώ δεν καταλαβαίνω…».
Οι δύο προπονητές πιθανότατα δεν θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, λόγω της αποβολής του Jose Mourinho στο ματς Κυπέλλου Ισπανίας με τη Murcia, που είχε ως συνέπεια να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Έτσι, ο Πορτογάλος αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κυριακής από την εξέδρα των επισήμων. Ο Manolo Preciado, πάντως, είχε μια διαφορετική ιδέα μέσα στο ξέσπασμά του: «Εγώ δε θα τον έβαζα στη θύρα των επισήμων, αλλά στο πέταλο των φανατικών της Gijon! Δεν εξαρτάται από μένα όμως…».

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη λεκτική επίθεση σε βάρος του Jose Mourinho:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου