Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μια θέση στον Γαλάνη ρε παιδιά!




Αυτός ο Κώστας Νικολακόπουλος πρέπει να έχει σπουδάσει στατιστική ο άνθρωπος, δεν εξηγήται αλλιώς! Δεν εξηγήται αλλιώς τέτοιο κόλλημα με τα στατιστικά! Κατα λάθος πρεπει να έγινε αθλητικός δημοσιογράφος και του έχει μείνει φαίνεται "κόλλημα" και μας παραθέτει τα στατιστικά των προηγούμενων αναμετρήσεων πριν από κάθε αγώνα! Μια θέση στη στατιστική υπηρεσία του Γαλάνη δεν υπάρχει για τον άνθρωπο; Έχει βέβαια ένα τρόπο δικό του, ιδιαίτερο, και κάθε φορά χρησιμοποιεί τα αγαπημένα του στατιστικά για να μας παρουσιάσει τις δήθεν συνομοσίες διαιτησίας κατά του Ολυμπιακού και να κυνηγήσει τα καθιερωμένα φαντασματάκια του! "Τέσσερις αποβολές και ένα πέναλτι εις βάρος του" λέει σήμερα ότι έχει ο ΟΣΦΠ κατα της ΑΕΚ στα τελευταία ντέρμπι! Άρα θα σκεφτεί ο φίλαθλος που τα διαβάζει αυτά ότι τον Όλυμπιακό τον σφάζει η διαιτησία! Κάτι χέρια του Μέλμπεργκ δηλαδή είναι από άλλο όνειρο! Διαβάστε τώρα πως παρουσίασε τα στατιστικά του και την προηγούμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός σε εκείνη την περίπτωση δεν ευνοείται από τη διαιτησία! Όχι βέβαια! Ίσα ίσα που είναι και ο αδικημένος της υπόθεσης γιατί οι παίχτες του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν με τσεκούρια! Αυτά και άλλα πολλά από τη σχολή... "αντικειμενικής δημοσιογραφίας" του Κώστα Νικολακόπουλου!

3 σχόλια:

  1. Πολλά πράγματα θα πάρουν το δρομο τους σύντομα. Αυτη η τακτική του "γραφω/λεω/κανω, ο,τι γουστάρω" και κυρίως τα ψέματα και η παραπληροφόρηση, θα λάβουν τέλος πολύ απότομα.

    Είμαι αυτός που όλο τον Αύγουστο, έγραφα "τζίγγερ, έρχονται τα χειρότερα για σενα και τα καλύτερα για εμάς". Θα επιβεβαιωθώ και στο παραπάνω και θα το ξανασυζητήσουμε

    Με φιλικούς χαιρετησμούς σε ένα πολύ ποιοτικό blog,

    Ζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diavaste gauro provata...mpeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζε, από το στόμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή