Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ο Jose Mourinho βρίζει το διαιτητή και πάει στην εξέδρα! (video)

Η φράση «άει στα σκ…ά» που είπε ο Jose Mourinho στο διαιτητή του επαναληπτικού αγώνα Real Madrid – Murcia για τους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας, μετέτρεψε το παιχνίδι σε πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Πορτογάλο προπονητή -αλλά και για πολλούς θεατές που βρέθηκαν στο «Santiago Bernabeu».
Περίπου πέντε λεπτά πριν από την ανάπαυλα, ενώ το σκορ ήταν στο «εύθραυστο» 1-0, η αδιάκοπη γκρίνια του Mou προς το διαιτητή Paradas Romero είχε ως κατάληξη την αποβολή του για εξύβριση. Ο τεχνικός των Μαδριλένων παρακολούθησε την υπόλοιπη αναμέτρηση από την εξέδρα, αλλάζοντας θέση στο ημίχρονο και αποτελώντας το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους φιλάθλους που είδαν να κάθεται δίπλα τους ο Special One!
Εκείνος που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο απ’ όλους όμως, ήταν ο βοηθός του Mourinho, Aitor Karanka, ο οποίος έγινε… παιδί για τα θελήματα, αφήνοντας συχνά τον πάγκο για να πλησιάσει στην εξέδρα και να πάρει οδηγίες από τον απαιτητικό Πορτογάλο!

Δείτε το βίντεο με την αποβολή του Jose Mourinho, τους διαλόγους του με το διαιτητή και τις απίστευτες σκηνές που έζησε στην εξέδρα του γηπέδου:



Link: http://www.sportena.com/2010/11/o-jose-mourinho-brizei-to-diaithth-apovalletai-kai-kooutsarei-apo-thn-exedra-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου