Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

H κοτσάνα της ημέρας!


Πως συμβαίνει όλο τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να είναι αυτά που πετούν τα μαργαριτάρια και να μην ενοχλείται κανείς από τις εφημερίδες τους, δεν το καταλαβαίνουμε! Ο Παντελής Διαμαντόπουλος χτυπάει ξανά λοιπόν! Παραβλέπουμε την ανάλυση για το πως δεν χάνεται οφσάιντ από κόρνερ... Δεν γίνεται να είναι τόσο άσχετος! Κάπως αλλιώς θα ήθελε να το γράψει! Πάμε σε αυτό που λέει ότι η ακύρωση του γκολ του Τοροσίδη ήταν "εσκεμμένη"! Και δικαιολόγει την κοτσάνα του λέγοντας ότι ήταν εσκεμμένη γιατί ένας επόπτης δεν γίνεται να κάνει λάθος σε στημένη φάση! Ε ναι! Υπόδειξη οφσάιντ σε εκτέλεση φάουλ έχουμε να δούμε χρόνια εξάλλου! Αφού στα φάουλ πριν την εκτέλεση οι παίχτες δεν κινούνται διαρκώς για να προσπαθήσουν οι μεν επιθετικοί να νικήσουν το τεχνικό οφσάιντ και οι αμυντικοί να το επιτύχουν! Όχι! Ακίνητοι κάθονται! Όποιος προλάβει να πάρει θέση πήρε! Και μετά όταν σφυράει ο διαιτητής για την εκτέλεση σε όποιον πάει η μπάλα πήγε! Έτσι και ο επόπτης δεν κάνει ποτέ λάθος στο οφσάιντ! Ποτέ! 'Ετσι Παντελή Διαμαντόπουλε;

Πριν κάποιες αγωνιστικές όπου Αβραάμ και Μέλμπεργκ συγκρούστηκαν, ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ και ο διαιτητής σφυριξέ επιθετικό φάουλ, τι σκοπιμότητα υπήρχε; Αν γινόταν δηλαδή να μας απαντήσεις μπας και καταλάβουμε καλύτερα το σκεπτικό σου!

2 σχόλια:

  1. eleos me authn thn "efhmerida"...k to allo pou grafei parakatw g 80 muria pou xodeuthkan apo ton PAO se 2 xronia...ta 50 dld ginane 80...h mallon 180 htan osa phre thn chelsea o abramovits!!!ere paidia xeftiles pou vlepoume kai diavazoume se authn thn xwra...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ο Διαμαντοπουλος ειναι πιο γραφικός κι απ τον αλεφαντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή