Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η κοτσάνα της ημέρας!


Ποιος; Mα φυσικά ο "γαύρος"! Τι άλλο θα διαβάσουμε δηλαδή όπως παραδόξως σωστά λένε τα μεγάλα γράμματα! Δύο νίκες λοιπόν έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα επί του Ολυμπιακού! Μία στο ΟΑΚΑ με 2-1 πριν από 2 αγωνιστικές και μία στην ουδέτερη έδρα του Κλεάνθης Βικελίδης όπου λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων των οπαδών το ματς παρακολούθησαν οι φίλοι του Αρή έτσι για να μην είναι και άδειο το γήπεδο και ο ΠΑΟ κέρδισε τον τυπικά γηπεδούχο ΟΣΦΠ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σισέ!
Υπάρχουν και άλλοι στον κόσμο αυτόν εκτός από εσας ξερετέ! Γίνονται κι άλλα εγκλήματα κατα της Ελλάδος εκτος από το ακυρωθέν γκολ του Τοροσίδη! Η ακύρωση επίσης κανονικού γκολ του Σισέ στέρησε από τους πράσινους 2 βαθμούς, ο Κάκος στην Τούμπα ήταν το λιγότερο μεθυσμένος και άλλα πολλά σε προηγούμενες αγωνιστικές! Δεν είστε το κέντρο του κόσμου!

1 σχόλιο:

  1. na allaxei o diaithths g to 2o hmixrono kai na metrhsei to orthws upodedeigmeno gia offside goal tou torompolo gia duo mpas kai mas afhsoun se hsuxia dhmosiografiskoi kai "kwloxarta"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή