Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Παπαγαλάκια


Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν κάποιοι αθλητικοί δημοσιογράφοι πλέον. Άνθρωποι που με ελάχιστες γνώσεις σε σχέση με τα σπορ, παριστάνουν τους ειδήμονες. Ευτυχώς δεν θα πάνε τη μπάλα στο τμήμα για βόμβα αν τους τη δώσεις... αλλά είναι ικανοί να σπασουν τα νεύρα κάθε λογικού ανθρώπου που έχει την ατυχία... να ακούει ραδιόφωνο ή να διαβάζει μιά εφημερίδα ή ένα άρθρο σε ιστοσελίδα του ίντερνετ!



Πριν το ντέρμπι είχαμε γράψει για ένα "μαργαριτάρι" του Παντελή Διαμαντόπουλου στο Φως των Σπορ όπου έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντέξει στο ντέρμπι την πίεση του Ολυμπιακού αφού μετά το 60ο λεπτό ξεμένει από δυνάμεις και δεν αντέχει την πίεση του αντιπάλου. Δε χρειάζεται να ησουν ειδήμων βέβαια για να δεις ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ανέβαζε την απόδοσή του στο β' ημίχρονο στα τελευταία παιχνίδια και ο Ολυμπιακός το αντίθετο. Απλά να παρακολουθούσες τους αγώνες των 2 ομάδων! Αυτή η κοτσάνα πλανώταν όλη τη βδομάδα πριν το ντέρμπι στις συζητήσεις των "αναλυτών" οι οποίοι σαν τα παπαγαλάκια την αναπαρήγαγαν ο ένας μετά τον άλλον! Ο λόγος; Eυνόητος...



Μετά το ντέρμπι λοιπόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε την κατευθυντήρια γραμμή για την ήττα του ΟΣΦΠ. Πως ευθύνονται οι διαιτητές του αγώνα! Και επειδή μιλάμε για άσχετους, παπαγαλάκια και χαλασμένα τηλέφωνα που ξεκινούν από το πουθενά και διογκώνουν αυτή τη βλακεία, πρώτος τον χωρό άνοιξε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Η δήλωση "δεν είδα καλά αλλά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για διαιτητικά λάθη" είναι όλα τα λεφτά! Όλοι είδαν δηλαδή εκτός από τον Μαρινάκη και τους δημοσιογράφους του! Κατα τ'αλλα όμως εμείς πρέπει να πάμε να κοιτάξουμε τα μάτια μας! Γιατί αυτά που βλέπουμε αυτές τις μέρες στις εφημερίδες πραγματικά μας έχουν κάνει ζημιά. Και στα μάτια και στην σκέψη! Τουλάχιστον όμως γελάμε και λιγάκι!



Το μενού λοιπόν μετά το ντέρμπι περιελάμβανε επιθετικά φάουλ αντι για πέναλτυ, οφσάιντ, κόκκινες κτλ. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Κώστα Καραπαπά όταν του ζητήθηκε το καθιερωμένο σχόλιο στον αέρα του Σέντρα μετά το ντέρμπι! "Το πέναλτυ ελέγχεται" λέει "αλλά δεν υφίσταται φάση πέναλτυ" συνεχίζει, "γιατί υπάρχει οφσάιντ στην αρχή της φάσης". Για να τον διακόψει ο ράδιοφωνικός παραγωγός του Σέντρα λέγοντας του! "Κώστα δεν υπάρχει οφσάιντ, κάνεις λάθος". Για να απάντήσει ο Καραπαπάς, "ΝΑΙ, αλλά εγώ κάνω το σχόλιο τώρα όχι εσείς". Με λίγα λόγια δηλαδή, εγώ θα πω τις βλακείες μου και όποιος τσιμπίσει!!! Τσίμπισαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που γράφουν για τον Ολυμπιακό και ξεκίνησε το νέο ρεσιταλ το Σάββατο το βράδυ!



Αυτό κράτησε μέχρι και χθες αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να σταματήσει με δηλώσεις του (όπου αμύνθηκε του ποδοσφαίρου που θέλει να παίζει ο ΟΣΦΠ) αυτή τη ατελειώτη συζήτηση περί διαιτησίας, αφού η πρώτη δήλωση του λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς δεν εισακούστηκε! Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δηλώσει ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και όχι στη διαιτησία αλλά ποιος να τον ακούσει! Ποιος να τον ακούσει όπως γράψαμε και χθες όταν η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει χαράξει το δικό της "γραφικό" δρόμο.



Υγ. Μπόνους δημοσίευμα που σε κάνει να φας την εφημερίδα αυτό το σημερινό πάλι του Παντελή Διαμαντόπουλου στο Φως! "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 10 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ". Δηλαδή με 11 οι Πειραιώτες ήταν Μπαρτσελόνα αλλά με ένα γκολ από ωραία ατομική προσπάθεια, μηδέν ευκαιρίες και 2 γκολ παθητικό και με 10 ήταν πάλι καλύτεροι όταν οι παίχτες του ΠΑΟ έκαναν τακουνάκια και γύριζαν τη μπάλα φλύαρα έξω από τη περιοχή αντί να επιτεθούν!

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια ειναι πως έχουν πάρει πρέφα οτι καθημερινά γίνονται όλο και πιο γελοίοι αλλά συνεχίζουν, μέχρι να πουλάνε από 50 φύλλα ο καθένας. μέχρι να τους ακούνε 5 άτομα κάθε μέρα στα ραδιόφωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STAMATHSTE NA TOYS DINETE LOGO YPARKSHS!

    A.R.D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή