Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Φωτιές άναψε η πάσα του Cristiano Ronaldo με την πλάτη (video)

Ακόμα βρίζουν τον Cristiano Ronaldo οι παίκτες της Atletico Madrid, εξαιτίας μιας εντυπωσιακής αλλά και προκλητικής ενέργειάς του στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Μαδρίτης. Ενώ το σκορ ήταν 2-0 και η νίκη της Real Madrid έμοιαζε βέβαιη, ο Πορτογάλος σταρ έδωσε μια πάσα με την… πλάτη στον Xabi Alonso, κίνηση που ερμηνεύθηκε από τους αντίπαλους παίκτες ως πρόκληση και «φιγούρα» εκ του ασφαλούς.

«Αυτά δεν τα κάνεις στο 0-0, ε; Άμα σου χώσω καμιά…!», του είπε εκνευρισμένος ο Raul Garcia αμέσως μετά την επίμαχη φάση, αλλά ο Cristiano Ronaldo απάντησε ακόμα πιο άσχημα, λέγοντας στον παίκτη των Rojiblancos «άντε γαμ…»!

Η κόντρα συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ο Alvaro Dominguez της Atletico Madrid χαρακτήρισε την ενέργεια του Πορτογάλου ως «βλακεία» και «πρόκληση», ενώ αντίθετα ο Sergio Ramos των Merengues υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του τονίζοντας ότι «την ίδια ενέργεια είχε κάνει πριν από καιρό και ο Ibrahimovic και δεν είχε γίνει τίποτε. Ήταν μια ποιοτική ενέργεια».

Τη δική του εξήγηση έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο ίδιος ο Cristiano Ronaldo, που ανέβασε στο Twitter του φωτογραφίες από την συγκεκριμένη περίτεχνη ενέργεια, μαζί με το σχόλιο: «Πάσα με την πλάτη. Μερικές φορές πρέπει να είσαι δημιουργικός». Αμετανόητος…

Δείτε σε βίντεο την προκλητική πάσα του Cristiano Ronaldo, τη λογομαχία του με τους αντιπάλους και τις δηλώσεις των δύο πλευρών μετά τη λήξη του ντέρμπι:



Link: http://www.sportena.com/2010/11/fwties-anapse-h-pasa-toy-cristiano-ronaldo-me-thn-plath-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου