Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Κάτι δεν πάει καλά


Διοίκηση άλλαξε, προπονητής άλλαξε (και ήρθε ο "ημίθεος" του Λιμανιού, Βαλβέρδε), παίκτες ήρθαν, κι όμως ο Ολυμπιακός μετά το πέρας της 12ης αγωνιστικής έχει τους ίδιους βαθμούς με τον κύριο ανταγωνιστή Παναθηναϊκό και βρίσκεται δεύτερος εξαιτίας της ήττας με 2-1 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.


Παρά τον πρόωρο Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την έλλειψη του γολγοθά της Ευρώπης, καθώς και παρά την αύρα του νέου προπονητή, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε πλεονέκτημα τις συγκυρίες. Διότι εκτός από το ελαφρύ - και εύκολο τις πρώτες αγωνιστικές - πρόγραμμα, οι πειραιώτες, βρήκαν και τους δύο αντιπάλους τους στα ντέρμπι, τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ, σε άθλια κατάσταση και όμως, στα 2 ντέρμπι του Σταδίου, κατέβηκαν για να ...μην χάσουν! Και έχασαν. Και αν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ υπήρχε το χαμένο πέναλτι του Ντούντου, στο παιχνίδι με τους πράσινους εκτός από μισή ώρα καλής κυκλοφορίας δεν κατάφεραν να επιδείξουν τίποτε άλλο.


Σα να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει και ένας ακόμα αρνητικός παράγοντας για τον ΟΣΦΠ. Ο μεγαλομέτοχος του, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έχει βαλθεί να κλέψει τη δόξα των πραγματικών πρωταγωνιστών της ομάδας και σε εβδομαδιαία βάση, μεγαλύτερος ντόρος γίνεται για τα νεύρα και τους τσακωμούς του ιδιοκτήτη, παρά για την απόδοση της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους.


Αν σε όλα αυτά υπολογίσουμε και το γεγονός πως η διαιτησία φέτος κατά πολλούς θυμίζει μέρες "παράγκας" ή τέλος πάντων είναι ευνοϊκή για τους ερυθρόλευκους, το γεγονός πως δεν έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία αποδεικνύει πως κάτι δεν πάει καλά. Στον Πειραιά είχαν την τύχη να δουν τον βασικό τους αντίπαλο να αγωνίζεται για μεγάλο διάστημα χωρίς τους παίκτες στους οποίους στηρίχτηκε ο σχεδιασμός του καλοκαιριού, αν κρίνουμε και από τα δυνατά φιλικά τεστ του Αυγούστου. Χωρίς τον Νίνη τον Λέτο και τον Γκοβού. Εξαιρείται ο Σισέ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, καθώς ο γάλλος στράικερ του Τριφυλλιού έχει βαλθεί να μας αναγκάσει να μην αναφερόμαστε σε αυτόν ως παίκτη, αλλά ως φαινόμενο, καθώς έχει πάρει μία ομάδα από το χέρι και την έχει πρώτη στη βαθμολογία με 12 γκολ σε 12 αγώνες...

6 σχόλια:

  1. ti lete re seis sto xortari???etsi itan i imeres paragkas??ama itan etsi tote na xame paragka ka8e xrono!!!!poly panathinaika ine ta aisthimata sas ekei stin omada tou xortariou e??olo ston olimpiako tin lete!!!ti ine afto pia???oxi xortari alla prasini eprepe na legetai to blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα σε τσουζει η αληθεια τραβα να διαβασεις προβαταθλητη! Χορταρι μην ακους κανεναν! Μια χαρα τα χωνεις σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς Αμπντούν, Καρντόσο και Ονουάτσι η Καβάλα κόντρα στον Ολυμπιακό

    Παράγκα; Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re file esy o prwtos, exeis treloxarto????

    sthn arxh les den htan etsi h paragka kai meta les oti ta vlepei panathinaika to xortari.e re trela..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρντόσο και Ονουάτσι αποβλήθηκαν δικαίως και χάνουν το παιχνίδι με τον γαύρο... Μην τα βλέπουμε όλα ύποπτα.. Κατά τ' άλλα, η διαιτησία ψιλοκοκκινίζει σιγά σιγά... Φαίνεται στο ότι ο Μαρινάκης είναι χαμένος αρκετό καιρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι έτυχε να αποβληθούν πριν το παιχνίδι με τον γαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή