Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Ραδιο-φονικό» χτύπημα στο κεφάλι του Luiz Felipe Scolari! (video)

Ακόμα και στην σημερινή εποχή των iPod και των MP4, ένα ραδιοφωνάκι με μπαταρίες έχει πάντοτε τη δική του χρησιμότητα. Αυτό το διαπίστωσε με πόνο ο Luiz Felipe Scolari, που δέχθηκε κατακέφαλα ένα ραδιόφωνο μετά την εκτός έδρας νίκη της Palmeiras επί της Goias, στον πρώτο ημιτελικό του Copa Sudamericana.
Ο σημερινός προπονητής της Palmeiras, ο οποίος είχε οδηγήσει την εθνική Βραζιλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 2002, έκανε σύντομες δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 0-1. Ωστόσο, οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν εξοργισμένοι για ένα γκολ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις και σημάδεψαν το κεφάλι του «Felipaο» ενώ εκείνος μιλούσε ζωντανά στην τηλεόραση!
Το χτύπημα που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήταν τόσο δυνατό, που το κεφάλι του «άνοιξε» αμέσως, έστω κι αν η πληγή ήταν επιφανειακή. Πάνω στα νεύρα του, μάλιστα, ο Scolari αντέδρασε με άσχημο τρόπο, αφού στράφηκε προς την πλευρά των οπαδών και τους έκανε χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου…

Δείτε το βίντεο με τη ρίψη ραδιοφώνου στο κεφάλι του Luiz Felipe Scolari και την οργισμένη αντίδραση του Βραζιλιάνου προπονητή:



Link: http://www.sportena.com/2010/11/radio-foniko-xtyphma-sto-kefali-toy-luiz-felipe-scolari-video/

1 σχόλιο: