Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Το video με τις αποκαλύψεις του Rivaldo για το «παράνομο» πριμ που είχε τάξει ο Ολυμπιακός στη La Coruna!

Σε αποκαλύψεις που μπορεί να βάλουν σε μπελάδες τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Rivaldo , ο οποίος εξιστόρησε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Lancenet” μια άγνωστη ιστορία από την σεζόν 2004-2005, την πρώτη του στην Ελλάδα: Ο Βραζιλιάνος σταρ αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα ότι πριν από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, τηλεφώνησε σ’ έναν φίλο και πρώην συμπαίκτη του στη βαθμολογικά αδιάφορη Deportivo La Coruna, προσφέροντάς του χρήματα προκειμένου να κερδίσουν εκτός έδρας τη Monaco. Εφόσον συνέβαινε κάτι τέτοιο, οι «ερυθρόλευκοι» θα εξασφάλιζαν την πρόκριση ακόμα κι αν έχαναν στο δικό τους παιχνίδι, ως φιλοξενούμενοι της Liverpool.
Τελικά τα πράγματα πήγαν ανάποδα για τους Πειραιώτες, που αποκλείστηκαν χάνοντας με 3-1 στο «Anfield», την ώρα που η La Coruna γνώριζε συντριβή με 5-0 στο Μόντε Κάρλο, παρά την υπόσχεση του Ολυμπιακού για πριμ…

«Υπήρξε μια ομάδα μου, που έδινε χρήματα για έναν εκτός έδρας αγώνα για το Champions League. Χρειάστηκε να τηλεφωνήσω σ’ένα φίλο μου και να του πω ότι «η ομάδα μου προσφέρει τόσα για να νικήσετε…». Τελικά όμως έχασαν και μάλιστα με πολλά γκολ! Μερικές φορές τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλεις. Οι αντίπαλοι έχουν περισσότερη ποιότητα και κερδίζουν», λέει χαρακτηριστικά ο Rivaldo στο σχετικό video, ενώ στο συνοδευτικό δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας φιλοξενούνται δηλώσεις του ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες:

«Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη La Coruna, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε εκεί και του είπα ότι η ομάδα μου θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Monaco. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως, αυτό δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ».

Η αποκάλυψη αυτή, πάντως, μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες κυρώσεις για τον Ολυμπιακό έστω και με καθυστέρηση τόσων ετών, αφού η UEFA δεν επιτρέπει τη χορήγηση πριμ νίκης σε τρίτες ομάδες και θεωρεί ότι πρόκειται για μορφή δωροδοκίας! Οι «βαλίτσες» με τα χρήματα προς βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες αποτελούν συνήθη πρακτική στην Ευρώπη και σε κάποιες χώρες (όπως στην Ισπανία) δεν απαγορεύονται, αλλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι αλλιώς…


Δείτε τo υποτιτλισμένο video με την εξομολόγηση του Rivaldo:



Link: http://www.sportena.com/2010/12/to-video-me-tis-apokalypseis-toy-rivaldo-gia-to-paranomo-prim-poy-eihe-taxei-o-olympiakos-sth-la-coruna/

6 σχόλια:

  1. eidame oti o kokkalhs den mporese na kanei o,ti ekane sthn ellada!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποχα βρωμα η ιστορια τους... Ζεχνει ρεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den tous eftane h paragka sto ellanta h8elan kai sthn eyrwph. Oust re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο διάσημο και φαντασμαγορικό show kickboxing «IT’S SHOWTIME» είναι γεγονός. Στις 11 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε «live» πως διασταυρώνουν τα γάντια τους οι κορυφαίοι του παγκόσμιου kickboxing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ

    ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΝΙΚΟΛΑ Δ. ΠΑΤΕΡΑ

    ΥΓΕΙΑ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρώμα και δυσωδία του γαύρου η ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή