Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...

Μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι. Μπορεί να βγάλει ήλιο μπορεί και όχι. Μπορεί μπει το πέναλτι μπορεί και όχι. Μπορεί να είμαι Ολυμπιακός μπορεί και όχι... Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας και θα ακούσουν τα αυτάκια μας στη χώρα αυτή... Από τα ρεπορτάζ:


«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος», δήλωσε ο γνωστός διαιτητής αναφερόμενος στη «βουτιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγώνα των Ερυθρολεύκων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Καραϊσκάκη, που τελείωσε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με αυτό το πέναλτι.


Ο Ηλίας Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού και για αυτά που έγραφε η εφημερίδα σχετικά με την τότε διαιτησία του: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».


Μάλιστα, σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου για το αν είναι Ολυμπιακός, απάντησε «μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η δικαστής, που φαινόταν να μη γνωρίζει πολλά για τα του ποδοσφαίρου αναρωτήθηκε «Τι σημαίνει μπορεί να είστε Ολυμπιακός; Είστε ή δεν είστε;». Ο Μαζαράκος απάντησε: «Μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι» και η δικαστής εξερράγη: «Είναι σοβαρά πράγματα να τα λέτε αυτά ενώπιον του δικαστηρίου;»


Αμέ, πως δεν είναι σοβαρά πράγματα; Μια χαρά σοβαρά πράγματα είναι αυτά. Και αν η δικαστής γνώριζε και από ποδόσφαιρο δε θα της φαινόταν καθόλου παράξενη μία απάντηση του στυλ "μπορεί ναι μπορεί και όχι"! Μπορεί κάποτε να μας πουν και μ.....ες, μπορεί και όχι...!


2 σχόλια:

  1. Apo ena blog pou ksekinhse entelws tyxaia mazi me thn polumetoxikothta ston pao den perimena kai pio antikeimenikh stash. Euge!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sou thiksane th paragka re provato? ante vgale ta gyalakia sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή