Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα...



Κρύο δεν έκανε ποτέ! Που λέει και το ωραίο τραγουδάκι. Και πως να κάνει κρύο...; Την βραδιά που τα μισά και πλέον γήπεδα που παιζόταν μπάλα στο Γιουρόπα Λιγκ, ηταν στρωμένα με χιόνι, στην Ελλάδα η θερμοκρασία άγγιζε τους 20 βαθμούς! Το χιόνι έλιωσε πριν καν έρθει στη χώρα μας γιατί 22 παλικάρια σε Μαδρίτη και Σπλιτ μας ζέσταναν για τα καλά!

Χρονικά, ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, έκανε ένα πολύ ποιοτικό αλλά και ουσιαστικό παιχνίδι απέναντι στην πολύ κακή εχθές αμυντικά Χάιντουκ. Με κορυφαίους τους Μανωλά, Σκόκο και Μπερνς επικράτησε με 1-3 της Κορατικής ομάδας και πλέον της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία με την -σε διακοπές από εχθές- Ζενίτ στο ΟΑΚΑ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Άρης πέτυχε έναν θρίαμβο στο "Βιθέντε ...Αρειανών"! Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ μπήκε μέσα και από το πρώτο λεπτό έδειξε πως δεν ταξίδεψε μέχρι τη Μαδρίτη για να ολοκληρώσει το παζλ της καζούρας των φίλων της Ατλέτικο σε αυτούς της Ρεάλ! Σκόραρε στο δεύτερο λεπτό, βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, ευτυχώς ο Κροάτης διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην Ατλέτικο και με περίσσια ψυχή και εκπληκτικό παιχνίδι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή πετυχαίνοντας το επικό 2-3 επί της Ατλέτικο! Ομάδα φτιαγμένη από ατσάλι, με ντουμπλαρίσματα στην άμυνα για σεμινάριο, δεν έγινε έρμαιο του Φορλάν του Αγκουέρο και της παρέας τους, κοίταξε ξανά στα μάτια την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ και του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και την νίκησε. Ξανά. Τόσο απλά! Με νίκη επί της Ρόζενμποργκ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο φλεγόμενο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα σφραγίσει την πρόκριση! Μεγάλη συμπαράσταση από 2.000 φίλους του μέσα στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου