Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω!


Πόσο μάλλον ...Κριστόφ παρόντος. Έξω από τα δόντια τα είπε η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα για τα δρώμενα στο Τριφύλλι.


"Το καλοκαίρι χωρίς τον Πατέρα και τον Αντωνίου η ομάδα έγινε μπάχαλο", "Δύσκολη η κατάσταση μετά την αποχώρηση Πατέρα Βγενόπουλου". Ατάκες που ξεχώρισαν αλλά τόσο απλά έδωσαν απαντήσεις σε πολλούς που αναρωτιόνται τι φταίει και οι πράσινοι εμφανίζονται αγνώριστοι φέτος.


Βέβαια το σημαντικότερο δεν είναι αυτές οι δηλώσεις, αφού όλοι λίγο πολύ συμφωνούν με αυτά που είπε ο Βαζέχα, αλλά το ποιος τα είπε. Τα παραπάνω λόγια λοιπόν ανήκουν σε έναν άνθρωπο που κανείς μα κανείς ανεξαρτήτου συμπάθειας στον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις προθέσεις του. Είναι γνωστό πως αν υπήρχε ποδοσφαιρικό λεξικό, δίπλα στη λέξη ήθος θα είχε στα πρώτα ονόματα αυτό του μεγάλου στράικερ. Και μεταξύ μας, ο Κριστόφ Βαζέχα είναι και ένας άνθρωπος που έφαγε ψωμί -αν μας επιτρέπεται η έκφραση- από τον Βαρδινογιάννη. Οπότε δεν πιστεύουμε πως είχε δόλο να πει όσα είπε για το καλοκαίρι των παθών για τον ΠΑΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου