Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το σόου του Mourinho μετά το Real Madrid – Sevilla! (video)

Με το διαιτητή της αναμέτρησης Real Madrid – Sevilla, με τη διοίκηση των Μαδριλένων που τον αφήνει «απροστάτευτο», αλλά και με το διάδοχό του στην Inter Milan, Rafa Benitez, τα έβαλε ο Jose Mourinho, που έδωσε ένα από τα γνωστά του σόου μετά τη δύσκολη νίκη της ομάδας του για τη 16η αγωνιστική της Primera Division.
Θυμίζοντας… Έλληνα συνάδελφό του επιπέδου Β’ Εθνικής, ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε στην Συνέντευξη Τύπου κραδαίνοντας ένα τυπωμένο χαρτί με τα 13 λάθη που έκανε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Clos Gomez, σε βάρος της ομάδας του! Δεν το διάβασε, όμως, προκειμένου να αποφύγει νέα τιμωρία. «Αν αναλύσω ένα – ένα τα λάθη του διαιτητή, στο επόμενο ματς δεν θα κάθομαι στον πάγκο και δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και να συνεισφέρω στην ομάδα. Αν κάποιος εκ μέρους το συλλόγου θέλει να το διαβάσει, το χαρτί είναι εδώ. Αν πάλι κανείς δεν θέλει να το κάνει, προτιμώντας να κρύβεται πίσω από έναν προπονητή που κάθε μέρα δείχνει ποιος είναι, τότε τέλεια…», είπε, αφήνοντας αιχμές για την παθητική στάση του γενικού διευθυντή της Real Madrid, Jorge Valdano, ο οποίος αποφεύγει να μιλά για τη διαιτησία.
Ο Mourinho έκανε τους δημοσιογράφους να γελάσουν με ένα σχόλιό του για την κακή ποιότητα του αγώνα με την Sevilla, για τον οποίο είπε: «Ήταν ένα εντός εισαγωγικών παιχνίδι, γιατί κατά τη γνώμη μου δεν έγινε καθόλου παιχνίδι. Αν ήμουν θεατής, εγώ δεν θα πλήρωνα ούτε ένα ευρώ για να το δω. Αν ήμουν σπίτι, θα άλλαζα κανάλι και θα έβαζα Eurosport να δω αγώνα για το πρωτάθλημα Βιετνάμ»!
Στο τέλος, όμως, ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής έβαλε τα γέλια -με επιτηδευμένο τρόπο- όταν ρωτήθηκε για την πιθανή αποχώρηση του Rafa Benitez από την Inter, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ συλλόγων. «Νόμιζα ότι θα μου έλεγε «ευχαριστώ» για αυτόν τον τίτλο που του χάρισα, αλλά τίποτα… Μιλήστε με τους οπαδούς της Inter, εκείνοι θα σας πουν ποιος είναι ο Mourinho και ποιος ο Benitez!», ήταν η προκλητική τοποθέτηση του «Special One».

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες ατάκες του Jose Mourinho μετά το ματς Real Madrid – Sevilla:



Link: http://www.sportena.com/2010/12/to-show-toy-mourinho-kata-toy-benitez-kai-toy-diaithth-meta-to-real-madrid-sevilla-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου