Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Υπέρβαρο το μισό ρόστερ...


10 παίκτες με παραπάνω κιλά βρέθηκαν στις μετρήσεις στο Ρέντη... Η έλλειψη Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και το χαλαρό αγωνιστικό πρόγραμμα φαίνεται πως χαλάρωσε κι άλλο αρκετούς παίκτες των ερυθρόλευκων, αλλά τσίτωσε τα νεύρα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Άστραψε και βρόντηξε ο Ισπανός καθώς τα θέματα απειθαρχίας, ειδικά σε ένα θέμα όπως η φυσική κατάσταση των παικτών, είναι σοβαρό παράπτωμα. Πόσο μάλλον όταν αυτό παίρνει διαστάσεις επιδημίας... Ο ρόλος του προπονητή είναι όπως όλοι γνωρίζουμε ο σημαντικότερος μέσα σε μία ομάδα. Ο προπονητής είναι το κεφάλι, ο "αρχηγός" αυτός που πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να σέβονται και να ακολουθούν. Όμως όταν η "προεδροκεντρική" ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρακάμπτει τον προπονητή για να κάνει διαιτητικά κηρύγματα, ή για να κόψει το ρεπό των παικτών, πως υποτίθεται πως θα να αντιδράσει ο παίκτης απέναντι στον κόουτς;...

4 σχόλια:

  1. panw apo 10 paiktes upervaroi kai den to eipe kamia efhmerida, enw me ton simao to kanane terastio thema!!!!apla o laos twn provatwn masaei kai trwei opws kai o,ti tou lene!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ξέρω πως υπέρβαροι ΑΝΤΕ να γυρίσουν 2-3 παίκτες μετά από ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Τώρα πως στο καλό μεσούσης της περιόδου και λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγένων τόσοι παίκτες βρέθηκαν υπέρβαροι, δε μπορώ να το καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emeis mporei na eimaste aplhrwtoi, aytoi omws einai xontroi! xoxoxoxoxo

    xontroulideeeeesssssss. E toso pou sas taise o Blanco logiko einai na paxynete xoxoxoxoxox

    Geia sou Marinaki montelo xaxaxaaxxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xortasan re magkes apo tis ... pipes ths eirhnhs apo PAO kai AEk !!!!

    pou einai to duskolo kai den katalavenete...???!!! @

    ΑπάντησηΔιαγραφή