Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

O ΠΑΟ "δίνει" το πρωτάθλημα στην Ιταλία!!!



Στα τέλη του 2008 ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε την Ίντερ σε ήττα μέσα στο Μεάτσα σε αγώνα που έκρινε κατά πολύ την πρωτιά του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Έκτοτε, η ομάδα του Μουρίνιο μετρά 44 συνεχόμενες νίκες στο σπίτι της. Συμπεριλαμβανομένης και της χθεσινής επί της Μπατσελόνα με 3-1! Στο τέλος της χρονιάς μάλιστα οι Ιντερίστι πανηγύρισαν και το πρωτάθλημα Ιταλίας!

Φέτος για μία άλλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή τη φορά, το Γιουρόπα Λιγκ, οι πρωταθλητές Ελλάδας θριάμβευσαν μέσα στο Ολύμπικο της Ρώμης επί της πρωτοπόρου του Καμπιονάτο Ρόμα. Μάλιστα η νίκη των πρασίνων ήρθε σε μία περίοδο που οι Ρωμαίοι κατάπιναν τη διαφορά των 14 βαθμών από την Ίντερ που τους χώριζε τον Δεκέμβριο!

Άντε, τυχερούληδες οι Ρωμαίοι, βουρ για πρωτάθλημα πάνε! "Σου έκανε διπλό ο ΠΑΟ; Παίρνεις πρωτάθλημα"! Όπως δείχνει και η πρόσφατη ιστορία!

1 σχόλιο:

  1. Eixame ta shmadia tou kairou kapote. Ta teleutaia xronia exoume ta shmadia tou Panathinaikou! Ginetai dystyxhma/seismos/katapontismos/katastrofh pairnei o PAO megales nikes. Kanei dipla o PAO sthn eyrwph fernei gouri stis omades. Travhgmeno alla swsto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή