Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ






Η Αθήνα απόψε έβαλε τα καλά της από περηφάνια για την μεγάλη ομάδα της, τον Παναθηναϊκό. Και μαζί με την Πρωτεύουσα οι φίλοι του Τριφυλλιού σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, πανηγυρίζουν για τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Παναθηναϊκό. "Οεοεοε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ". Ξεκίνησε σαν πόθος, έγινε σύνθημα για τους φίλους των πρασίνων και από αυτοσκοπός μετατράπηκε σε ψύχωση. Έτσι μετά το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και το κύπελλο επικρατώντας του πολύ καλού Άρη με 1-0, ύστερα από έναν τελικό πραγματική σκακιέρα που σφράγισε το γκολ ζωγραφιά του κορυφαίου Σεμπάστιαν Λέτο.

Το γεγονός είναι πως στον τελικό του Κυπέλλου αναμετρήθηκαν οι ομάδες που κατά γενική ομολογία έπαιξαν φέτος το πιο σταθερό και θελκτικό ποδόσφαιρο.

Εντυπωσιακή παρουσία των φίλων και των δύο ομάδων. Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι ασχήμιες (κλισέ) καθώς πρώτον, καλώς ή κακώς στις κερκίδες βρέθηκαν πολύ περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού από τα 24.000 εισιτήρια που αναλογούσαν στους πράσινους (και για να "επιτευχθεί" αυτό υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία εκτός γηπέδου) και δεύτερον, η τεράστια παρουσία των φίλων του Άρη έγινε στόχος έξω αλλά και μέσα στο γήπεδο. Αυτά για την ώρα.


2 σχόλια:

  1. etsoukse ston alpha to prasino ntampl?

    allo ena kwlokanalaki proskunhse.ahdiastikoi tupoi ntroph tou athlitismou,sumferontologoi tou kwlou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή