Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" ΣΕ ΠΑΕ ΠΑΟ


Εδώ και λίγη ώρα η εκπομπή "Ζούγκλα" στο Άλτερ έχει θέμα τη βία στα γήπεδα. Με καλεσμένους τους πλέον άσχετους για το θέμα (Χελάκη, Ογκουνσότο(!) κ.α.) και με απίστευτες ατάκες για "πρέζες" κτλ. που βγαίνουν αβίαστα από άτομα που κατά καιρούς έχουν αναπαράγει προκλητικές δηλώσεις, έχουν εκδώσει αιχμηρά πρωτοσέλιδα αλλά και έχουν εμπλακεί σε αλληλοκατηγορίες για κατασκευασμένα δημοσιεύματα! Αυτό που κάνει όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η συνεχής αναφορά σε "παράγοντες" ομάδων με τη φράση "οι πρόεδροι, Πατέρας Κόκκαλης κτλ". Το όνομα του προέδρου του ΠΑΟ αναφέρεται συνεχόμενα και έντονα από το πάνελ και ταυτίζεται με τις αναλύσεις για τις σχέσεις ΠΑΕ-Οπαδών αλλά και με τις ατάκες για "προέδρους που δίνουν λεφτά για την πρέζα στους χουλιγκάνους". Και μας κάνει εντύπωση που αναφέρεται ένα όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος είναι πρόεδρος σε μία ομάδα για κάτι λιγότερο από 2 χρόνια! Το θέμα ίσως έχει να κάνει με τα εξώδικα της ΠΑΕ ΠΑΟ σε κάποια sites για ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με στημένους αγώνες.

6 σχόλια:

  1. emetos kata panathinaikou.

    to teleutaio xarti vardino-gaurwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. super sthmenh ekpomph apo tous gnwstous mhxanismous, tou koumparou tou makh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να λέμε ρε παιδιά τώρα...
    Εδώ μιλούσε για τα στημένα παιχνίδια ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Βίκτωρας Μητρόπουλος που η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ9Γεια σου ρε γίγαντα Βγενόπουλε)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. γαυροΓΙΑΝΝΗ πουλα και το αλλο 50% και εξαφανισου. το ποταμι δεν γυριζει πισω οτι κ να κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. thn eipes pali gontzako pio panw.xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή