Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Για μισό λεπτάκι...


...γιατί μας μπέρδεψε το εξώφυλλο του "πρωταθλητή". Καταρχάς ξεπερνάμε την αναφορά στην "μαϊμού". "Πρωταθλητής και μαϊμού" πάνε μαζί μάλλον. Αλλά από κει και πέρα, ποιος είναι ο μόνος πρώτος που δεν νίκησε τον δεύτερο; Ο ΠΑΟ; Είναι η μόνη πρωταθλήτρια ομάδα παγκοσμίως ας πούμε που παίρνει πρωτάθλημα χωρίς να έχει νικήσει την δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα; Είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα Ελλάδας που το σηκώνει χωρίς να έχει νικήσει τον δεύτερο στη βαθμολογία; Άσε που μέχρι τελευταία αγωνιστική ο δεύτερος θα μπορούσε να αλλάξει! Τότε δε θα ήταν μαϊμού; Γιατί τον ΠΑΟΚ π.χ. τον νίκησε μία φορά ο Παναθηναϊκός.
ΕΚΤΟΣ! Εκτός λέμε ΑΝ! Αν παραλείψουμε τη λέξη "πρώτος" από τη φράση και μείνει το εξής: "Ο μόνος που δεν νίκησε τον δεύτερο". Γιατί δεν ήταν και λίγες οι ομάδες που πήραν βαθμό-ούς από τον Ολυμπιακό φέτος.
Και όλα αυτά με την προϋπόθεση πως οι ερυθρόλευκοι θα τερματίσουν δεύτεροι στο πρωτάθλημα μέσω των play offs έτσι;

3 σχόλια:

  1. πρωταθλημα μπορεις????Πέμπτη, Απριλίου 22, 2010

    το πρωταθλημα δεν τελειωσε ακομα για εσας γαυρακια.....θα τερματισετε 2οι??????

    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pesta re xortari me tous mlks!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. les kai mia xronia(nomizo 2007) o panathinaikos nikise 1-0 kai 0-1 ton gayyyro alla telika to pire i omada-maimou tou ellinikou(+europiakou...7-0)podosfairou!!!xeftiles!...protathlima kai kypello g*m* ton olympiako kai ton dikefalo aeto!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή