Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Χρέος ο ΟΣΦΠ, κέρδος ο Σ. Κόκκαλης


Σε ναυάγιο φαίνεται να οδεύει η υπόθεση της πολυμετοχικότητας για τον Ολυμπιακό καθώς όπως όλα δείχνουν Κόκκαλης και Μαρινάκης δεν τα βρίσκουν για την πώληση μεριδίου της Π.Α.Ε. στον δεύτερο. Και το "κόλλημα" μάλλον έχει να κάνει με τους όρους πιο πολύ και όχι με τα χρήματα.Αλλά και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που προσέγγισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μαλλον έχουν δεύτερες σκέψεις.


Όσον αφορά ομως τους κυρίους Κόκκαλη και Μαρινάκη τα πράγματα έχουν κάπως έτσι.Ο Μαρινάκης έκανε πρόταση περίπου 70 εκατ. ευρώ για αγορά του 40% της Π.Α.Ε. με προοπτική να πάρει όλο τον Ολυμπιακό σε 2 με 3 χρόνια. Το αγκάθι όμως όλης της υπόθεσης είναι το γηπεδο Καραισκάκη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το θέλει και επανήλθε με νέα πρόταση 110 εκατ. ευρώ που συμπεριλαμβάνει και το γήπεδο.Και όταν λέμε γήπεδο εννοούμε, την Καραισκάκη Α.Ε. η οποία ανήκει στον Σ. Κόκκαλη και στην οποία ανήκει το γήπεδο το οποίο ενοικιάζει στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αλλά και την Θρύλος Α.Ε. η οποία ανήκει επίσης στον Σ. Κόκκαλη και έχει τις εμπορικές χρήσεις του γηπέδου. Ο Ε. Μαρινάκης λοιπόν από τη μία θέλει ολόκληρη την "πίτα" εφόσον προυεί σε αγορά, ο Σ. Κόκκαλης απο την άλλη θέλει να κλέισει αυτό το "ανοιγμα" των 63 εκατ. ευρώ χωρίς όμως να χάσει τις εταιρίες που του αποφέρουν προσωπικό κέρδος.

Το "γενναίο" όχι λοιπόν, όπως έγραψε και η εφημερίδα Sportday, είναι ικανό να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μεγαλύτερο πρόβλημα από το ήδη υπάρχον, εάν δεν καταφέρει να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

3 σχόλια:

  1. OTI PIO SOSTO EXO DIABASEI GIA TIS EKSELIKSEIS STON OLYMPIAKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re xortari ase to gavro ekei pou einai kai grapse tipota gia thn panatha.Gia kamia metagrafh ennow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χορταρι γράφει όταν έχει κάτι να πει. Κοινότυπο, οκ, αλλά για μεταγραφές τι να πούμε ρε παιδιά; Οτι κλείνει ο Μπίερσμιρ στον ΠΑΟ; Οτι ο Κόκκαλης κοιτάει φθηνούς κι ελεύθερους (για την ώρα); Οτι η ΑΕΚ... ποια ΑΕΚ; Άστο..

    Όσον αφορά στις μεταγραφές του ΠΑΟ πάντως, μιας και ρωτάς, ο πρόεδρος και ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπαν πως οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή